Cat castiga Smiley si Adrian Sina pentru spectacolul de Revelion !

0
508

Cat castiga Smiley si Adrian Sina pentru spectacolul de Revelion ! 1Cea mai importanta petrecere nu-i prinde nepregatiti pe craioveni! Primaria Craiova organizeaza dezmat public de Revelion.

A chemat cel mai cautat artist de tinerii din Romania si l-a convins sa concerteze.

Smiley a semnat cu administratia craioveana condusa de Mihail Ghenoiu un contract destul de important . Am aflat ca pentru fiecare minut petrecut pe scena a cerut aproape 30 de milioane de lei vechi, mai exact 29.440.000 de lei vechi. In total: 132.480 lei, adica aproape 30.000 de euro pentru 45 de minute.

Primaria din Craiova il are invitat si pe Adrian Sana. Fostul membru al trupei Akcent a cerut, si a primit, 39.480 de lei pentru cele 45 de minute in care va canta.

Petrecerea de Anul Nou va incepe la ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, in dreptul Universitatii din Craiova. Primul care va urca pe scena va fi Adrian Sina. El va fi urmat de Smiley, aproape de miezul noptii, dupa care va avea loc focul de artificii.

Pentru spectacolul de la noaptea dintre ani, Mihail Genoiu a alocat 370.548 lei fara TVA.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.