Home » Actualitate » Cat cheltuie statul roman cu criminala de la metrou

Cat cheltuie statul roman cu criminala de la metrou

In luna decembrie a anului 2017, o femeie comitea o crima oribila. Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani la data comiterii omuciderii, a aruncat-o pe Alina Ciucu, o tanara de doar 25 de ani, in fata metroului, la statia Dristor 1. Tanara a murit pe loc. Fapta reprobabila s-a petrecut in seara zilei de marti, 12 decembrie 2017.

Citeste si :  CRIMA IN ROVINE - update

Anterior, in cursul aceleiasi zile, scelerata a incercat sa ucida o alta fata, care, din fericire, a reusit sa-si salveze viata.

Ulterior, Magdalena Serban a fost prinsa de oamenii legii, iar acum se afla internata la Spitalul-Penitenciar Jilava, ea fiind trimisa in judecata pentru omor.

Bugetul.ro a aflat cat cheltuie statul roman pentru intretinerea ucigasei de la metrou. Purtatorul de cuvant al Spitalului-Penitenciar Jilava, Denisa Ene, ne-a dezvaluit ca, pentru fiecare persoana internata, statul plateste aproximativ 700 de lei pe luna.

loading...

In aceasta suma sunt incluse mancarea, tratamentul, utilitatile si investigatiile medicale.

Citeste si :  Crima urmata de sinucidere

„Pentru intretinerea unui pacient, nu doar a Magdalenei Serban, se cheltuie 695 de lei lunar, pentru hrana, utilitati, investigatii medicale, materiale sanitare si medicamente”, a declarat Denisa Ene.

Aceeasi doamna Ene ne-a spus ca Magdalena Serban este, in prezent, singura in camera, ca raspunde tratamentului si ca are o relatie buna cu medicul curant.

About Corina Andreea Danciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.