Cat dureaza sa astupi o groapa in Craiova ?

0
118

Cat dureaza sa astupi o groapa in Craiova ? 1Administratia locala se lauda ca asfalteaza destul de multe strazi in Craiova dar o groapa nu se poate astupa de cateva zile bune . Este vorba despre strada Horia care din 22 decembrie nu a fost astupata .

Din pacate aceasta strada este intens circulata avand in vedere ca in ultimele zile circulatia pe Calea Bucuresti a devenit un calvar . Se circula foarte greu iar strada Horia este o alternativa foarte buna pentru a evita traficul intens .

Politia Locala a fost pusa sa inchida circulatia pe strada Horia iar cei care doreau sa ajunga la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie trebuia sa ocoleasca foarte mult . In loc sa ajungi pe strada Horia , cei de la Politia Locala te pun sa ajungi in acelasi punct de unde ai plecat .

Citeste si :  Strada Bariera Valcii inchisa

Am primit destul de multe mesaje cu privire la aceasta problema si cerem autoritatilor sa astupe groapa de pe strada Horia .

In loc sa punem pe facebook strazile asfaltate cerem ca gropile sa fie astupate !  Craiova este plina de asemenea gropi iar noi va promitem ca publicam si foto in curand cu toate !

Sursa foto Grup Facebook INFO TRAFIC CRAIOVA ŞI DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.