Cat a vandut noul album Lady Gaga?

0
372

Lady Gaga a bifat inca un album care a ajuns pe prima pozitie in Billboard 200, dar se ridica Joanne la nivelul vanzarilor pe care l-a avut cu precedentele materiale?
Joanne a fost lansat pe 21 octombrie, iar in prima saptamana a reusit sa vanda peste 200 de mii de copii, ceea ce e mult mai bine decat predictiile initiale care spuneau ca va vinde undeva la 180 de mii. Insa, daca e sa comparam cu precedentele albume lansate de Mother Monster, Born This Way fiind vandut in peste un milion de copii in prima saptamana, insa e mai aproape de vanzarile pe care le-a inregistrat cu ARTpop.

Lady Gaga a fost intr-o adevarata perioada de promovare a noului album, a aparut la SNL, apoi a bifat o aparitie la Carpool Karaoke si in plus, s-a aflat in turneul Bud-Light prin barurile din Los Angeles. Primul single lansat oficial a fost Perfect Illusion, care a reusit sa ajunga in Billboard Hot 100, iar urmatorul single promovat va fi A-Yo.

Pana acum, albumul a primit review-uri mixte din partea celor din industrie, fiind comparat cu un bufet suedez- putin din fiecare, cantatite si mai putina calitate.

Ce ziceti de aceste cifre? Credeti ca numai este atat de ascultata Lady Gaga ? Sau doar acest album nu este atat de mult pe gustul celor care o asculta ?

Un lucru este clar Lady Gaga trebuie sa schimbe ceva in muzica ei . Se pare ca ar fii necesar sa aduca si alte influente plus ca videoclipurile excentrice nu se cauta acum atat de mult . Cu toata promovarea facuta inca nu a ajuns celelalte albume dar sa discutam despre ceilalti cantareti care vand poate dublu cand scot un album pe piata .

Chiar daca acum este pe primul loc in Top 200 Albums la Billboard la o diferenta mica este Michael Buble cu albumul Nobody But Me … deci nu este atat de usor pentru Lady Gaga sa ramana acolo pe locul 1.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.