Catalin Rizea : Ma autodenunt! Mihai Rotaru mi-a dat 50.000 ! I-am impartit cu Nicolae Bănicioiu

0
115

Catalin Rizea a explicat cum Mihai Rotaru ia dat 50.000 pentru un dosar la ANRP . Rizea a apelat la Nicolae Bănicioiu care avea mai mare influenta la Ponta ..  Acesta a explicat cu toate amanuntele, cum au decurs lucrurile pentru Mihai Rotaru .

“Ma autodenunt, atentie! A venit si mi-a zis: Fratioare, uite care-i treaba, Cristi, te rog, ajuta-ma, ca am si eu un om acolo si sa nu-l dea Ponta afara. Si de cine era vorba? De Remus Baciu – cel condamnat in vreo 2-3 dosare penale pentru șpagă la ANRP si combinatii. Da! Remus Baciu, o spun acum pentu prima data, si ma autodenunt, mi-a dat 500 milioane lei vechi, 50 de mii de RON, pe care i-am impartit cu Bănicioiu Nicolae, ca sa stie toata lumea, pentru ca Bănicioiu avea influenta mai mare la Ponta.” a detaliat Catalin RIzea..

“Si a venit PSD la guvernare si a ramas Remus Baciu in functie care era omul PD-L-ului. Si eu nu vorbesc. A ramas omul pe functie, nu mai stia cum sa ne multumeasca, ca am avut si eu acolo, ah, singura mea interactiune cu ANRP-ul – ca am incercat si eu, va spun imediat,  dar n-am reusit, ca nu eram la …

Normal ca m-am imprientenit cu el, ca l-am rezolvat pe om, ca omul stia ca i-a zis Mihai Rotaru „uite, ba, Rizea te-a rezolvat cu Bănicioiu” si eu m-am dus cu Dosarul si dosarul avea numărul nu stiu care, al bunicii mele, si nu-i venea randul, si ce a facut Remus Baciu? Mi l-a bagat mai in fata. Daaa. Dar el era legal, intrunea conditiile legale, lucru care se poate verifica, poate sa faca maine ancheta sa vada..” a explicat Catalin Rizea ..

https://youtu.be/ewOZVrZ475Q

Ce fac autoritatile in acest sens ? Ne intrebam si noi …

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.