Catalin Rotea si-a platit datoria catre PROTECT NPG dupa algerile locale din Bals!

0
57

Primarul orasului Bals , Catalin Rotea nu vrea sa ramana dator catre PROTECT NPG . In campania electorala de la alegerile locale din Bals, Catalin Rotea a apelat la firma de paza craioveana care a fost de cel mai mare ajutor ..

Pe langa teroarea cu care a obisnuit orasul Bals , Catalin Rotea a castigat alegerile locale si cu ajutorul turistilor sositi in celebrul oras .

Dar sa revenim la datoriile fata de PROTECT NPG ..

Catalin Rotea a fost managerul SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA SLATINA pana in vara acestui an cand si-a dat demisia ca sa poata candida la functia de primar in Bals ..

Citeste si :  Retragerea candidaturilor la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 și demisia membrilor AUR Dolj

Dar ca mostenire , Catalin Rotea a lasat un contract frumos pentru PROTECT NPG ..

Chiar daca si-a dat demisia Rotea a lasat ca acest contract sa ajunga pe SEAP  iar firma de paza a incasat 128.785 lei (cu tva inclus).

Catalin Rotea si-a platit datoria catre PROTECT NPG  dupa algerile locale din Bals! 1

 

Astfel cu acest contract si-a onorat o parte din datoriile mari .. urmeaza si altele dar acelea le rezolva din Primaria Bals ..

Domnule Catalin Rotea aveti o adresa de email [email protected] unde va astept cu un punct de vedere ..

Citeste si :  VIDEO Primele lucrari de asfaltare pe Drumul Expres Craiova-Pitesti a fost transmis live de catre Compania de Drumuri

 

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.