Cate locuri au la dispozitie, in colegiile si liceele din Dolj pentru elevii de clasa a VIII-a

0
94

Cate locuri au la dispozitie, in colegiile si liceele din Dolj pentru elevii de clasa a VIII-a 1Peste o mie de locuri pun, la dispozitia elevilor, printre cele mai bune colegii si licee din judetul Dolj, pentru perioada 2019-2020, potrivit Ghidului Absolventului de clasa a VIII-a publicat de ISJ Dolj.
Cele mai multe locuri sunt, conform ISJ Dolj, la Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova, 224 de locuri disponibile cu opt specializari. Astfel, sunt 56 de locuri pentru matematica-informatica, 28 pentru matematica-informatica (intensiv informatica) si 28 pentru stiinte ale naturii. Profilul „real” vine si cu varianta bilingv, situatia fiind: limba engleza (28 locuri), limba franceza (14 locuri) si limba germana (14 locuri).

Citeste si :  Primaria Municipiului Craiova da in administrarea Liceului Voltaire cladirea situata pe strada Electroputere, nr. 21

Colegiul National „Carol I”, are 252 de locuri din sase specializari. Aici, 84 de locuri sunt pentru matematica-informatica, 28 pentru aceeasi specializare, dar bilingv-engleza, 56 de locuri pentru stiinte ale naturii si 28 de locuri fiecare pentru trei specializari de filologie-biligv (spaniola, engleza, franceza).

La Colegiul National „Elena Cuza” ofera un numar de 252 de locuri, profilul umanist avand patru specializari, respectiv filologie simplu, filologie bilingv engleza, filologie bilingv franceza, filologie bilingv spaniola, cu cate 28 de locuri. Tot doua specializari are si profilul real, cu 28 de locuri fiecare.

Citeste si :  Festivitatea de decernare a titlului „Şcoala Europeană” 2019

La Colegiul National „Stefan Odobleja” sunt 196 de locuri, la Colegiul National Economic „Gheorghe Chitu” Craiova, 224 de locuri.

Dupa sustinerea examenului de evaluare nationale, stabilit pentru 18 iunie si 20 iunie, in perioada 3-7 iulie, elevii vor completa optiunile in fisele de inscriere

Repartizarea computerizata in invatamantul liceal se va face pe 12 iulie.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.