Caz RAR la Maternitatea din Ploiesti: Bebelus nascut cu doua penisuri – Diagnosticul medicilor

0
118

Caz RAR la Maternitatea din Ploiesti: Bebelus nascut cu doua penisuri - Diagnosticul medicilor 1Un copil s-a nascut la Maternitatea din Ploiesti cu doua penisuri. Medicii spun ca este vorba despre o malformatie rara, cu care nu s-au mai intalnit pana acum, conform Mediafax.

Directorul medical al Maternitatii Ploiesti, Calin Boeru, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca, in unitatea sanitara s-a nascut un copil care are doua penisuri, acesta fiind un caz foarte rar care pana acum nu a mai fost inregistrat in spital.

“Situatia este neplacuta si pentru parinti. Este o malformatie foarte rara. Eu de cand sunt aici nu am mai intalnit un asemenea caz. Situatia este aberanta din punct de vedere medical. Trebuie acum facute consulturi genetice de specialiatitate pentru a se pune un diagnostic corect”, a declarat Boeru.

Intrebat despre starea de sanatate a nou-nascutului, Boeru a raspuns ca nu poate furniza mai multe detalii, invocand confidentialitatea actului medical.

Citeste si :  Moda revine in Craiova

Directorul medical al Maternitatii Ploiesti a spus insa ca, in acest caz, trebuie facute investigatii pentru a se stabili daca aceasta este unica malformatie.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.