Cazul Caracal . Alexandru Cumpanasu dezvaluie legaturile criminalului din Caracal cu oamenii legii

0
37

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, continua lupta de la distanța cu cei responsabili de anchetarea crimelor din Caracal.

„Eu nu cred in nepricepere a polițistilor de la Caracal, a procurorului de caz, care mai nou declara ca nu au fost impiedicați. Polițistii nu au mai fost impiedicați de procurori. A fost o decizie colectiva. Polițistii ne-au adus pe piste gresite cum ca ei voiau sa intre si au fost impiedicați de procurori”, a declarat Alexandru Cumpanasu .

Citeste si :  Liviu Avram, despre avocatul Tonel Pop: E foarte dubios

„Eu cred ca acesti oameni l-au acoperit pe Gheorghe Dinca. O sa fiți foarte surprins de concluziile care vor reiesi in urma anchetei pe care procurorii de la SIIJ o fac. Dupa ce am depus plagerea penala pentru a fi anchetați cei care au acționat in acest caz, aceasta secție a dispus control si audierea judecatorului, procurorului si a ofițerului de Poliție. Eu cred ca acesti oameni nu vor scapa de puscarie”, a precizat Alexandru Cumpanasu.

Alexandru Cumpanasu susține ca Gheorghe Dinca ar fi avut patru complici care l-au ajutat pentru a savarsi crima. Potrivit unchiului Alexandrei, cei patru complici, despre care spune ca are dovezi, ar fi un fost sef din poliția Caracal, un fost procuror, o fosta judecatoare dar si, cel puțin, un politician de Olt a carui familie il cunostea pe inculpatul Gheorghe Dinca si care l-a folosit mulți ani pentru diverse treburi „marunte”.

Citeste si :  Cazul Caracal. Imagini cutremuratoare cu Luiza. „Numai eu stiu unde e”

„Pentru mine este important sa ma apar in situația in care pot fi acuzat. Vreau sa le spun procurorilor ca tot ceea ce am facut a fost sa ajut ancheta. Am venit cu informații, a subliniat Alexandru Cumpanasu.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.