Cazul Caracal – Alexandru Cumpanasu mai depune o plangere fata de INML

0
93

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, adolescenta disparuta in luna iulie din localitatea Caracal, anunta ca va depune o noua plangere penala fata de INML.
Alexandru Cumpanasu spune ca astazi, la ora 13.00, va depune la Parchetul General o noua plangere penala fata de INML pentru modul defectuos in care au administrat probele furnizate spre expertiza, asa cum rezulta din Raportul de Control al Ministerului Sanatatii. De asemenea, plangerea va mai cuprinde si o serie clarificari urgente.

”MOR CU EI DE GAT!. Maine la ora 1300 voi fi la Parchetul General pt a depune o noua plangere penala fata de INML pt modul defectuos in care au administrat probele furnizate spre expertiza, asa cum rezulta din Raportul de Control al Ministerului Sanatatii. Plangerea va cuprinde si o serie de solicitari si clarificari URGENTE Procurorului General:

– stabilirea prin audieri a PATRULEI trimise de procurorul Popescu sa mearga sa faca VERIFICARI la casa lui Dinca si identificarea in ce au constat verificarile. Fac precizarea dragi prieteni ca mentionarea acestei PATRULE care a bantuit pe langa casa lui Dinca nu este precizata in raportul MAI.

Citeste si :  Gheorghe Dinca, adus din nou la DIICOT

– solicitarea la STS a celorlalte 2 convorbiri de la 112 care au fost efectuate cu privire la situatia Alexandrei. Facerea publica a continutului.
– audierea lui Mirea si sefului de post din Dobrosloveni pt a se stabili cine minte. La 1030 joi Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei de fata fiind seful de post. Acesta a declarat ca l-a informat pe Mirea. Mirea spune ca NU. Ori unul ori altul trebuie sa mearga la puscarie.
– reaudierea procurorului Popescu cu privire la sursa informatiei pe care a avut-o cum ca Alexandra a fost sufocata. Fiind contrazis ulterior de alti procurori.

– efectuarea de verificari pt stabilirea modului in care INML a realizat analiza ADN in 2 ZILE!!!!
– publicarea raportului politistului PISTOL
– audierea/reaudierea cadastristului a carui carte de vizita a gasit-o Alexandra si stabilirea declaratiilor sale. In cat timp a furnizat adresa lui Dinca

Citeste si :  Caracal 2019 : Audierea criminalului din Caracal, suspendata la DIICOT Craiova, dupa ce i s-a facut rau

– cine a dat adresa de pe strada Decebal unde s-a facut perchezitie fara mandat la care a participat varul meu. Locatia este fix in spatele casei lui Dinca.
SI MULTE ALTELE. MERG PANA LA CAPAT!!!!”, scrie Alexandru Cumpanasu pe pagina de Facebook.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.