Cazul Caracal – Anunt oficial de la DIICOT! Gheorghe Dinca a fost transferat.

0
316

Anunt oficial de la DIICOT! Criminalul din Caracal a fost transferat. Gheorghe Dinca va fi reaudiat si supus unei examinari psihiatrice, au transmis oficialii.

Criminalul care a ingrozit o tara intreaga a fost transferat in Arestul Preventiv din Capitala pentru noi audieri. Mai mult, aici va fi supus unei analize comportamentale efectuate de catre specialistii IGPR si i se va face o examinare psihiatrica.

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dinca Gheorghe a fost transferat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Bucuresti pentru efectuarea altor activitati ce presupun prezenta acestuia in fata organelor de urmarire penala, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de catre specialisti din cadrul IGPR, activitate dispusa prin ordonanta din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum si examinarea medico-legala psihiatrica a acestuia”, informeaza DIICOT, printr-un comunicat de presa.

Citeste si :  Politia recunoaste ca a interpretat eronat legislatia internationala cu privire la numarul anti-PSD

Astazi, DIICOT a anuntat ca ramisitele gasite in butoiul lui Gheorghe Dinca apartin Alexandrei.

Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

In cursul acestei zile, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul de expertiza medico-legala prin examen ADN – expertiza genetica judiciara – in ceea ce priveste pe victima minora M.A.M.

Citeste si :  Video : Un suspect a fugit pe geam când politiștii și jandarmii i-au bătut la usă

Din concluziile raportului de expertiza medico – legala rezulta faptul ca, analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, gasite cu ocazia cercetarii la fata locului in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, a condus la evidentierea unui profil ADN unic, apartinand unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiza medico – legala rezulta faptul ca, persoana de sex feminin evidentiata in urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minora M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%, au transmis cei de la DIICOT.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.