Cazul Caracal – Dosar penal in familia lui Dinca!

0
110

Informatiile vehiculate in spatiul public, legate de un dosar penal in familia lui Dinca, vizeaza probleme din Italia dar si Romania. In tara s-a aflat totul in urma unor perchezitii.
Domeniul de vanatoare de 2500 de hectare a lui Gheorghe Dinca din Arad este administrat de fiica sa.

Toate activitatile de pe acest domeniu sunt se pare exclusiv pentru cetatenii italieni cu bani

Toate anunturile de pe pagina de Facebook a domeniului de vanatoare sunt scrie in limba italiana, inclusiv preturile. Persoana de contact este Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca. Aceasta nu este insa si cea care a investit bani pentru dezvoltarea afacerii. Fostul ei partener decedat acum, Giorgio Albiero, un italian bogat, s-ar fi indragostit cu ani in urma de fiica lui Dinca, s-a ocupat de partea financiara.

Informatii despre acesta s-au vehiculat in spatiul public iar printre acestea se numara si aceea ca ar fi avut probleme penale in Italia dar si in Romania. Acesta ar fi facut obiectul unui dosar penal intrumentat la Arad referitor la introducerea ilegala in Romania a mii de cartuse de vanatoare.

Citeste si :  4 serete din care oricine ar trebui sa invete

Cartusele le-ar fi ascuns in aparate de cafea ce veneau cu tirul si au fost gasite in timpul unor perchezitii. Dosarul a fost clasat insa ca urmare a mortii italianului.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.