Cazul Caracal – Gheorghe Dinca accesa aproape zilnic site-uri pentru adulti!

0
186

Apar noi informatii din perchezitia informatica facuta in cazul crimelor din Caracal. Aproape zilnic, in istoricul laptopului lui Gheorghe Dinca s-a vazut faptul ca acesta accesa site-uri destinate adultilor.

S-au gasit si foarte multe fotografii care vor urma sa fie expertizate. Anchetatorii vor afla si cine au fost persoanele cu care Gheorghe Dinca a vorbit in ultimele zile si persoanele cu care acesta se conversa cel mai des. Se a afla daca Dinca a avut complici.

Citeste si :  Caracal 2019 : Politia nu a dat-o pe Alexandra in consemn la frontiera decat foarte tarziu !

Criminalistii vor recolta probe biologice, inclusiv amprente, de la mai multi vecini ai lui Gheorghe Dinca, oameni considerati apropiati ai acestuia.

Anchetatorii se gandesc sa foloseasca buldozerul si escavatorul ca sa caute sub casa si in pereti.

Propunerea procurorului de caz Alina Albu, de la DIICOT, este ca intr-o saptamana, zece zile, sa caute caramida cu caramida, la propriu, in casa lui Dinca si sub ea.

Investigatorii se gandesc la aceasta solutie si pentru ca sunt intrigati de descoperirile pe care le fac si suspecteaza multe ascunzatori la care nu au acces.

Citeste si :  Cele doua fete disparute in Caracal ar fi fost ucise de soferul care le-a luat la ocazie

Zeci de kilograme de gunoaie au fost stranse in saci si transportate cu un tractor

Un buldoexcavator a ajuns la casa lui Gheorghe Dinca. In decursul acestei zilei s-ar putea ca anchetatorii sa inceapa sa sape acele gropi cimentate.
Tractorul a inceput sa curete curtea perimetru, cu perimetru.
Actiunea se va repeta, suprafata care trebuie curatata este mare, iar mormanele de gunoaie sunt imense. Dupa ce totul va fi curatat, se va trece la spargeri, atat in curte cat si in interiorul locuintei.

Citeste si :  Gheorghe Dinca a rupt tacerea si in privinta Luizei

Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafata din curtea lui Gheorghe Dinca. Zeci de kilograme de gunoaie au fost stranse in saci si transportate cu un tractor.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.