Cazul Caracal – Procurorii si criminalistii au reluat cercetarile la casa lui Gheorghe Dinca

0
64

Anchetatorii vor incepe din nou sa rascoleasca locuinţa lui Gheorghe Dinca. Procurorii si criminalistii revin in aceasta dimineata cu un nou mandat de percheziție in Casa Groazei.

Curtea, dar si interiorul locuinţei lui Dinca vor fi verificate cu atenţie si se va trece si la sapaturi. Si la poliţia din localitate vor continua audierile.

Mai mulţi cunoscuţi de-ai lui Dinca sunt asteptaţi pentru a raspunde intrebarilor anchetatorilor si li se vor preleva probe biologice.

Citeste si :  Caramitru, lista cu complicii crimelor de la Caracal : Judecata voastra vine pe 10 August. In strada!

Gropile betonate din curtea lui Dinca vor fi sparte, la fel si pereţii ridicaţi recent in interiorul locuinţei criminalului. Perchezitiile vor avea loc in baza unui nou mandat.

“Biroul de Informare si Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostința opiniei publice urmatoarele:

Astazi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrala impreuna cu polițisti specializați din cadrul Poliției Romane – delegați in cauza au continuat percheziția efectuata la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe si totodata s-a procedat la audierea unor martori.

Citeste si :  Ce a vrut Gheorghe Dinca in timpul audierilor ! De ce nu a vrut Criminalul din Caracal sa coopereze ...

In baza unui nou mandat de percheziție domiciliara emis de catre Tribunalul Bucuresti, activitațile procedurale vor fi desfasurate la domiciliul inculpatului si in perioada urmatoare.” se arata in comunicatul emis de DIICOT.

Deja legistii din Bucuresti au de analizat saci intregi de ramasiţe umane descoperite, la indicaţiile lui Dinca, intr-o padure din apropiere de Caracal.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.