Cazul Caracal : PSD cauta sa-si stearga urmele in acest caz . L-a destituit pe deputatul Dan Ciocan, fostul militian care controla Politia Caracal

0
75

Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a dizolvat conducerea organizatiei din Caracal si l-a desemnat pe Doldurea Ion Marian ca presedinte interimar. PSD Caracal a fost condus de deputatul Dan Ciocan, fost militian.

Potrivit unui comunicat transmis, sambata, de PSD Olt, Biroul Permanent Judetean arata ca dizolvarea conducerii PSD Caracal si desemnarea lui Doldurea Ion Marian in calitate de presedinte interimar au venit deoarece in cadrul organizatiei a fost „incalcat frecvent si grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit sa se desfasoare in interiorul partidului”.

„Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa si comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului. Regretam cele intamplate in cadrul organizatiei, dar consideram ca decenta si dialogul au fost si raman valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt. Intr-o perioada dificila, avem nevoie de stabilitate si loialitate, tocmai de aceea, ramanem, ca de fiecare data, alaturi de membrii nostri, pe care ii asiguram de tot sprijinul si experienta politica a conducerii judetene si centrale, in realizarea tuturor obiectivelor electorale si de organizare interna”, se arata intr-un comunicat.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Manda PSD DOLJ : La nivelul județului, rezultatele sunt mult mai bune decât cele pe țară

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.