Cazul Caracal – Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Proba ADN nu minte. Ale cui sunt, defapt, oasele din casa Dinca !

0
62

Probele ADN au extrase din ramasitele identificate de anchetatori in casa criminalului Gheorghe Dinca si in alte locuri indicate de acesta au fost analizate. Au aparut deja primele rezultate, iar suprizele sunt mari.

Ramasitele gasite e anchetatori in casa lui GHeorghe Dinca si in alte locuri indicate de criminalul din Caracal nu sunt ale Luizei si Alexandrei, fetele despre care s-a aflat ca sunt moarte. Deafpt, nu sunt doar ramasitele celor doua. Cel putin asa reiese dinj informatiile facute publice  in ceea ce priveste testele ADN.

Citeste si :  Gheorghe Dinca, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei retele de TRAFIC DE PERSOANE !

Expertii au infirmat faptul ca ramasitele umane ar apartine Luizei, asa cum s-a crezut initial, ca urmare a declaratiilor date de monstrul din Carqcal. Rezultatele arunca in aer dosarul si asta pentru ca acum anchetatorii se tem de faptul ca in dosar ar putea fi vorba despre o noua victima. Procurorii sunt convinsi ca fragmentele osoase nu pot apartine nici Alexandrei, mergand pe rationamentul ca fiind ultima victima, Dinca nu ar fi putut face o asemenea confuzie. Cu toate acestea, anchetatorii au anuntat ca vor compara ADN-ul fragmentelor osoase din padure cu ADN-ul mamei Alexandrei. Daca genotipul nu se potriveste, in dosar apare cea de-a treia victima.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Caracal 2019 : Gheorghe Dinca va fi supus unei expertize psihiatrice la Spitalul Jilava

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Referitor la rezultatele testelor ADN ale fragmentelor osoase din padure, avocatul familiei Luizei, Ionel Pop a declarat ca exista o mare probabilitate ca ramasitele sa apartina unei alte fete, „pentru ca atunci cand a identificat aceste fragmente osoase, Dinca a avut un moment de ezitare, de confuzie. A alternat intre doua luni, aprilie, cand a fost rapita Luiza si o alta luna, pe care nu pot sa o dezvalui”.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.