CAZUL CARACAL – Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte

0
54

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte.

La ora 00.56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit din doua grupuri in care se aflau colegii de la liceu. Momentul a fost surprins de o colega a adolescentei.

„La ora 10.25 de dimineata am fost apelata pe Facebook de prietena de clasa a fiicei mele, care mi-a zis ca la.ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a aparut mesajul ca Luiza a iesit de pe grup. Fata este plecata acum in vacanta, dar a semnalat acest aspect si Politiei. I-am dat numarul de telefon al unui domn politist de la Criminalistica. Telefonul Luizei nu a fost gasit deocamdata de anchetatori. Fata care m-a sunat zice ca nu putea sa iasa de pe grup decat daca folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu .

„De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela Luizei sau daca numarul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei ca urmare a faptului ca nu a fost folosit mult timp. Luiza avea un telefon Samsung cu doua cartele: una era pe abonament, era a mea, cand eram in tara, pe Orange.”, a mai precizat Monica Melencu.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Rares Bogdan, interventie in favoarea Republicii Moldova in Parlamentul European

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.