Cazul Caracal: Totul era regizat! Relatia din politia din Olt si clanurile interlope ..

0
271

Caracal este un fel de Vestul Salbatic. S-a aflat totul. Sunt devoalari soc despre legaturile dintre interlopi si politia din judet. Este soc total. Cazul Caracal ia o amploare deosebita.

Cazul Caracal explodeaza pur si simplu. Omul de afaceri Remus Radoi face afirmatii extrem de grave despre relatia din politia din Olt si clanurile interlope din acest judet. Erau mana in mana.

Sistemul i-a protejat pe interlopi in absolut toate cazurile. Si descinderile din Caracal erau mai mult regizate. Interlopii erau anuntati dinainte ca vor primi vizita politiei.

Remus Radoi a fost rugat sa-i convinga pe martori sa depuna marturie deoarece nu aveau incredere in Politie.

”Seful Politiei Caracal era banuit ca are un dialog permanent cu sefii gruparii si din cauza asta ar fi fost absurd ca el sa stie ca exista un dosar de anchetare a acestuia. Ei bine, domnul Dumitru Dumitru il suna pe Mirea Nicolae si-l instiinteaza ca exista un dosar si ca se va purcede la o descindere in cateva zile.

Citeste si :  Fara permis, la volanul unui autoturism neinmatriculat

Intamplator sau nu, afla clanul, clanul la momentul ridicarii era pregatit, stiau ca vor fi perchezitionati, ba mai mult, chiar si intr-o declaratie, unul dintre membrii clanului declara in scris ca stia ca va veni aceasta perchezitie.

In felul acesta eu, simtindu-ma in pericol, am facut mai multe demersuri legale catre diverse institutii”, a dezvaluit Remus Radoi.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.