Cazul Sorina a trecut granitele Romaniei …

0
293

Cazul Sorina nu a ramas fara urmari si pe retelele de socializare a fost cunoscut si  in afara tarii . Pe twitter sunt numeroase semnale si chiar putem spune ca se discuta despre adoptia Sorinei si conditiile in care a fost luata micuta . Roelie face referire la situatia actuala in care se afla tara noastra in privinta adoptiilor avand in vedere ca cunoaste foarte bine situatia .

Din 1999 pana in 2005 a fost insarcinata sa sprijine Romania in eforturile sale de a-si reforma sistemul de protectie a copilului. Datorita presiunii din afara si din interiorul UE, Roelie nu mai putea sa lucreze in cadrul Comisiei Europene pentru drepturile copilului. Drept urmare, Comisia Europeana a detasat-o in lupta impotriva traficului de copii (ACT). Detasarea sa incheiat la 1 august 2014.

Citeste si :  Fotbal : Romania U21 – Germania U21 in semifinala Euro 2019 ! Echipele probabile si alte informatii de ultima ora ..

Roelie a reusit sa stranga in jurul ei destul de multe informatii iar societatea civila a reactionat la aflarea acestui caz .

Si articolul nostru este distribuit pe reteaua Twitter

Roelie a realizat si povestea nespusa a “orfanilor” romani . A reusit sa ofere  un aspect interior în bucătăria de adopție, în care ingredientele cele mai utilizate sunt presiunea politica si santajul emoțional.

Roelie a incercat sa ia legatura pe twitter cu Comisia Europeana si alte institutii europene .

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.