Cazul Sorina. Amanare pentru data de 27 august

0
102

Tribunalul Olt a amanat judecarea apelului facut de procurorul general Bogdan Licu la hotararea Judecatoriei Slatina, prin care a fost respinsa solicitarea de emitere a unei ordonante presedintiale privind interzicerea parasirii Romaniei de catre fetita adoptata de o familie din SUA.

Judecarea apelului trebuia sa aiba loc marti, dar magistratii Tribunalului Olt au decis amanarea pentru data de 27 august.

Procurorul general Bogdan Licu a facut apel la sentinta Judecatoriei Slatina, care a respins in 18 iulie solicitarea acestuia de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei de catre Sorina, fata crescuta de o asistenta maternala din Mehedinti si adoptata de sotii Sacarin, din Statele Unite ale Americii.

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, care a fost luata la sfarsitul lunii iunie cu mascatii din casa in care a fost crescuta de familia Saramat, a plecat in Statele Unite impreuna cu familia care a adoptat-o, la cateva zile dupa decizia Judecatoriei Slatina.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Alerta Meteo : Cod galben Olt, Dolj, Mehedinti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.