Cazul Sorina . Avocatul Victor DUMITRICA face unele precizari si nu va renunta sa lupte pentru dreptatea Sorinei.

0
319

In urma dezvaluirilor facute de Victor Ciutacu la Romania TV din aceasta seara , avocatul familiei Saramat , Victor DUMITRICA face unele precizari pe reteaua de socializare si spune inca o data ca nu va renunta sa lupte pentru dreptatea Sorinei .

Victor DUMITRICA a decis sa colaboreze cu Doamna Avocat Ioana Constantin din cadrul Baroului Bucuresti , primul avocat care s-a oferit sa sprijine cazul Sorinei.

In acest sens, tot astazi, Victor DUMITRICA a expediat acesteia pe eMail cererile depuse la data de 24.06.2019 la Tribunalul Dolj si Judecatoria Craiova, prin care a solicitat:

Citeste si :  Traian Basescu : Cine este seful SISTEMULUI

1. anularea adoptiei si

2. emiterea unei ordonante presedintiale privind ramanerea in tara a Sorinei.

 

Cazul Sorina . Avocatul Victor DUMITRICA face unele precizari si nu va renunta sa lupte pentru dreptatea Sorinei.
Cazul Sorina . Avocatul Victor DUMITRICA face unele precizari si nu va renunta sa lupte pentru dreptatea Sorinei.

Astfel, Doamna Avocat Ioana Constantin urmeaza sa sesizeze in cursul zilei de maine, joi 18.07.2019, instantele competente din circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti, cu doua cereri similare celor depuse de catre mine inca din data de 24.06.2019, respectiv cu o cerere de anulare a adoptiei si o cerere privind emiterea ordonantei presedintiale de ramanere in tara a Sorinei.

Citeste si :  Procurorul general cere revizuirea sentintei definitive de adoptie in cazul fetitei Sorina !

De asemenea, Victor DUMITRICA aduce la cunostinta faptul ca in zilele urmatoare urmeaza sa se alature demersurilor lui si Domnul Avocat Gheorghe Piperea din Cadrul Biroului Bucuresti.

Victor DUMITRICA mentioneaza ca nu este nimic pierdut, pe data de 23.07.2019, fiind stabilite termene de judecata atat in dosarul prin care a solicitat anularea adoptiei inca din data de 24.06.2019, cat si in dosarul privind emiterea ordonantei presedintiale de ramanere in tara a Sorinei.

Citeste si :  Sorina a avut parte de un abuz ! Totul a fost in baza unui mandat de perchezitie ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.