Cazul Sorina : Procesul care ar putea constata NULITATEA adoptiei de catre familia din SUA se judeca in continuare.

0
484

Procesul prin care se cere constatarea nulitatii absolute a adoptiei Sorinei, Tribunalul Bucuresti a respins ieri, 24 octombrie, exceptiile invocate de catre Sacarin Gabriel si Sacarin Ramona prin aparator ales, dar si pe cele invocate de catre DGASPC Mehedinti si ANPDCA privind autoritatea de lucru judecat a hotararii judecatoresti pronuntate de Curtea de Apel Craiova prin care a fost incuviintata adoptia, a anuntat Victor Dumitrica, avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina. Urmatorul termen de judecata va fi pe 25 noiembrie, la Bucuresti.

De asemenea, Dumitrica a mai spus ca la dosarul cauzei „au fost depuse mijloace probatorii tehnice ce atesta in mod incontestabil faptul ca toate inscrisurile intocmite de reprezentantii DGASPC Mehedinti (in speta Morjan Violeta – manager de caz) in dosarul adoptiei sunt FALSE, semnatura si scrisul olograf al Asistentului Maternal Saramat Mariana fiind contrafacute in mod grosolan prin modalitati ce se circumscriu elementului material al infractiunii de Fals intelectual”.

In alta ordine de idei, jurnalistul gorjean Nicolae Ivan – cel care a descoperit cazul Sorinei -, afirma ca politia din Baia de Arama a chemat parintii care au participat la protestul pentru Sorina, avertizandu-i ca daca mai participa la actiuni asemanatoare impreuna cu copiii, vor fi amendati cu sume intre 2.000 si 5.000 de lei.

Foarte disproportionata atitudinea autoritatilor fata de participarea copiilor la un protest extrem de linistit pe o straduta din provincie, in comparatie cu ce s-a intamplat atunci cand alti parinti si-au scos copiii pe ger, in centrul Bucurestiului, pentru a protesta impotriva Guvernului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.