Cazul Sorina – Romania nu este inca pregatita sa faca Justitie cu adevarat !

0
433

Din pacate este un adevar care trebuie spus iar aceasta afirmatie o voi discuta in cele ce urmeaza . De ce nu este pregatita Romania sa faca Justitie cu adevarat ? Pai Sorina este cel mai elocvent exemplu . Familia Saramat are dreptate si va spun ca totul este o mare mizerie ce se intampla . 

Cine trebuia sa plece la puscarie in acest caz :

  1. Sefii DGASPC Dolj si Mehedinti ;
  2. Managerul de caz ;
  3. Procuroarea de la Curtea de Apel Craiova;

Sunt doar cateva exemple .. Iar Justitia e uneori oarba sau muta .

Familia „americana” nu a facut altceva decat sa profite de situatia in care se afla Justitia in Romania ..  O intrebare am pentru Premierul Dancila : De ce nu faceti public raportul in privinta Sorinei ?

Este evident ca in acel raport conducerile DGASPC Dolj si Mehedinti au facut abuzuri . Ok suntem de acord cu ce a decis Justitia dar Doamna Dancila de ce il tineti inchis in sertar acel raport ?

Procuroarea a fost doar un PION  in acest caz si a reusit sa-si faca treaba pana la capat . Intr-o societate normala … asemenea comportament nu exista ! Ok .. Sorina nu a vrut sa plece dar de ce atata graba ? Am inteles o astepta familia „americana” ..

Managerul de caz cu ce masini se plimba prin Mehedinti ? Stie cineva ? Pai hai sa intrebam ce sofer si-a luat … Sa spunem ca in Mehedinti nu exista masina la DGASPC si managerul de caz deconteaza benzina ? Nu se poate asta … E imposibil !

Toti asistentii maternali se regasesc pe lista de sustinere a domnului Manda .. DGASPC Dolj si Mehedinti folosesc de acesti oameni ca sa faca campanie electorala … a nu .. si asta e minciuna am inteles . Pai ia verificati daca Jurnal de Craiova are sau nu dreptate ..

Justitia din Romania nu este pregatita sa faca un cutremur cu adevarat iar Sorina din pacate pentru noi este doar un exemplu … Oare cand reusim sa ne vindecam ?

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.