Cazul Sorina – Sorina Matei prezinta noi dovezi in cazul fetitei tarate pe jos de procuror!

0
174

Sorina Matei prezinta noi dovezi in cazul Sorinei Lucan, fetita de 8 ani din Baia de Arama, tarata pe jos de procuror si data spre adoptie familiei Sacarin.

„*DOVEZILE PRESIUNILOR PE BANDA FACUTE DE FAMILIA SACARIN pentru luarea micutei Sorina, puse la dispozitie chiar de familia Sacarin in ziarul “baby brokerului” Cristian Burci

*Familia Sacarin a sesizat in rafala peste 12 institutii pentru luarea micutei. In afara de 2, chiar ei spun ca toate au raspuns imediat

*Ziarul Adevarul arata si cum a fost pusa presiune pe Saramat si cum autoritatile s-au dus de 2 ori, in 2 zile consecutive, peste familia Saramat acasa sa ia fetita la cererea Sacarinilor fara executor judecatoresc

Situatia este relativ simpla. Pe 11 iulie 2019, joi, la 10.05 dimineata, ziarul Adevarul, al “baby brokerului” Cristian Burci (titulatura CBS), prezinta sub titlul -“Exclusiv: Acte care probeaza ca situatia Sorinei era cunoscuta la nivel inalt inainte de izbucnirea scandalului. ,,Toti stiau, dar acum nu mai recunosc!””- o serie de documente puse la dispozitie chiar de familia Sacarin, prin care acestia arata cum situatia lor era cunoscuta de toate institutiile statului roman. Documentele prezentate de Adevarul sunt de fapt raspunsurile primite de familia Sacarin de la toate institutiile statului roman, in urma presiunilor facute in rafala chiar de familia Sacarin pentru preluarea fetitei.

De asemenea, ziarul lui Burci prezinta si Hotararea 78/2019 a Comisiei pentru Protectia Copilului Mehedinti prin care a fost convocata pe 20 mai 2019 telefonic Mariana Saramat, cum tot pe 20 mai 2019 DGASPC Mehedinti cu Politia si Jandarmedia s-au dus peste Mariana Saramat acasa in Baia de Arama fara executor judecatoresc, cum pe 21 mai 2019 (a doua zi) DGASPC Mehedinti cu IPJ Mehedinti dar tot fara executor judecatoresc s-au mai dus inca o data peste Saramat acasa, cum pe 24 mai 2019 i-a fost retras atestatul de asistent maternal si i s-a desfacut contractul de munca Marianei Saramat, dupa care acelasi ziar Adevarul, citandu-l pe Gabriel Sacarin, mai face ceva. Prezinta si raspunsurile tuturor institutiilor statului, atasandu-le, pe care le-a sesizat familia Sacarin.

Citeste si :  Al doilea caz Sorina in Romania. Ce a patit o fetita crescuta de o familie din Bocsa?

Respectiv, Gabriel Sacarin spune ca a sesizat, citat:
1.“Guvernul Romaniei
2. Primul ministru
3. Ministerul Justitiei
4. Ministerul Afacerilor Externe
5. Directia Generala Anticoruptie
6. Ministerul de Interne
7. Inspectoratul General al Politiei Romane
8. Inspectoratul de Politie Mehedinti
9. Avocatul Poporului
10. UNICEF Romania
11. Agentia din SUA care monitorizeaza familia adoptatoare
12. Ambasada Americii la Bucuresti.

„Nu ne-au trimis niciun raspuns Avocatul Poporului si UNICEF Romania. In rest, toata lumea ne-a dat cate un raspuns”, a spus Gabriel Sacarin pentru acelasi ziar Adevarul, acolo unde – ca o concidenta- scrie si una dintre avocatele fam. Sacarin, membru al partidului politic USR.

Citeste si :  Cazul Sorina. Amanare pentru data de 27 august

Desi materialul Adevarul si raspunsurile postate de cand au fost publicate, apar si dispar si iar apar pe site, pe toate le-am salvat eu. So, ghinion.

Iar potrivit altor raspunsuri oficiale, de data aceasta primite de mine, fam Sacarin a sesizat si Parchetele si de mai multe ori agentia doamnei Coman. Iar doamna Coman si DGASPC au sesizat si ele la randu-le parchetele si MJ si alte institutii. Deci avem in situatie mai mult de 12 institutii. Doar 12 sunt insa recunoscute de familia Sacarin oficial.

Ca atare, vedeti mai jos, raspunsurile oferite de institutiile statului la presiunile pe banda ale familiei Sacarin, publicate initial de Adevarul, si cum s-au executat imediat institutiile statului, Secretariatul General al Guvernului chiar incalcand atributiile sale legale.

*Pe 4 iunie 2019, MAI raspunde familiei Sacarin si MAI transmite sesizarea Sacarinilor spre solutionare IPJ Mehedinti si CJ Mehedinti.

*Pe 6 iunie 2019, DGA raspunde familiei Sacarin, DGA transmite sesizarea Sacarinilor Parchetului de pe langa Judecatoria Baia de Arama, spunand familiei ca nu stie competentele DGA.

*Pe 6 iunie 2019, si Ministerul Justitiei condus de Ana Birchall se executa, raspunde Sacarinilor, le spune ca sesizarea lor a trimis-o tot la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia de Arama care “urmeaza sa le comunice modul de solutionare” si le mai spune ca Ministerul Justitiei nu este organ de urmarire penala, adica nu face dosare penale, nu controleaza masurile dispuse de procuror si solutiile adoptate.

Citeste si :  Cazul Sorina : Procesul care ar putea constata NULITATEA adoptiei de catre familia din SUA se judeca in continuare.

*Pe 12 iunie 2019, si Secretariatul General al Guvernului se executa la sesizarea Sacarinilor si spune familiei Sacarin ca sesizarea lor a trimis-o la IPJ Mehedinti, “solicitand luarea masurilor legale ce se impun”. Iar ca “IPJ Mehedinti urmeaza sa comunice SGG si Sacarinilor solutia adoptata”. Numai ca din cate stim, IPJ Mehedinti nu este in subordinea legala a SGG!

La Statia Spatiala Internationala, ONU, NATO si NASA – privatii Sacarin cica nu au trimis nimic. Ca atare, Statia Spatiala Internationala, ONU, NATO si NASA nu s-a executat in doi timpi si trei miscari.

Asta in timp ce MJ si Guvernul Romaniei, platite din bani publici, culmea, refuza sa spuna publicului larg, in baza legii, de mai bine de 2 saptamani cum s-au executat in cazul Sacarinilor. Noroc cu Sacarinii si cu “baby brokerul” Burci care s-au dat singuri singurei de gol, pe mana lor.

Acum mai bine de 60 de ani, Albert Camus a spus ca “prostia are talentul de a fi insistenta”. Ca orice mare existentialist, Albert Camus a spus un mare adevar.

Link pana nu dispare iar
https://adevarul.ro/…/exclusiv-acte-probeaza-sit…/index.html”, dezvaluie Sorina Matei.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.