Ce au in comun orasele cu primari PSD ?

0
475

Ce au in comun orasele cu primari PSD ? 1Am sa spun cateva aspecte iar de aici cei care citesc Jurnal de Craiova pot sa-si dea singuri seama despre orasele cu primari PSD si celelalte . Nu laud alte partide doar ca sunt multe lucruri ciudate ale oraselor in care PSD face legea ..

Lasam Craiova pentru ca aici este mult de spus si vreau sa incep cu Bucuresti pentru ca o stire a reusit sa-mi capteze atentia ..

In timp ce in orasele din Ardeal exista aproape cele mai noi autobuze, in Bucuresti situatia sta altfel . Gabriela Firea a reusit sa aduca unele autobuze turcesti de care inclusiv soferii nu sunt multumiti ..

Autobuzele noi din Capitala le dau mari batai de cap soferilor. Desi au intrat in folosinta abia ieri 1 Decembrie, soferii se plang: ba ca nu pornesc motoarele, ba ca ingheata de frig in cabine, ba ca autobuzele noi nu respecta comenzile.

Tot in Capitala si acelasi primar PSD vrea cu orice pret sa-si puna bine oamenii care au “luptat” pentru partid infiintand 21 de societati apartinand Primariei Municipiului Bucuresti .

“Vom spune adio unui model administrativ invechit, retrograd. Capitalizam cele circa 20 de companii ale Holdingului Municipal, care vor presta servicii publice pentru toti bucurestenii. Activitatile vor fi transparente, vor respecta legislatia privind achizitiile si vor raporta activitatile economice Consiliului General”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Avem un mesaj pentru Gabriela Firea : duceti autobuzele la REMAT !

Trecem acum la Focsani unde un alt lider PSD controleaza zona si pentru prima data in Romania avem parte de un patinoar printre copaci ..

Este inventie PSD si chiar ii rugam sa nu extinda aceasta idee ca poate ne trezim si in Craiova cu asemenea proiect .

Interesant este ca, fata de anii trecuti, patinoarul este amenajat in Gradina Publica, nu in Piata Unirii, in imediata vecinatate a locului de joaca pentru copii.

Insa in perimetrul unde se instaleaza patinoarul sunt mai multi arbori, dar si un stalp de iluminat, deci patinatorii vor avea parte de curse cu obstacole.

Ce au in comun orasele cu primari PSD ? 2

Acum sa revenim la Craiova unde lucrurile stau destul de prost si unde Primaria chiar ignora absolut tot ce inseamna firesc in acest oras .

Avem un stadion care cade iar in loc sa fie consolidat , Primaria Craiova prin Politia Locala vrea cu orice pret ca aceasta mizerie sa nu fie vizibila interzicand accesul oamenilor pe inelul perimetral .

O alta problema a acestui oras este facturarea apei meteorice pe care Primaria Craiova vrea cu orice pret sa o introduca . Practic trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa nu dea ploaie pentru ca atunci noi avem de platit !

„Craiovenii trebuie sa stie faptul ca, in timp ce ei vor plati de la anul apa meteorica, adica ploia, catre Compania de Apa Oltenia, membri Consiliului de Administratie ai acestei societati incaseaza lunar, doar pentru ca ridica mana intr-o sedinta, peste 2700 de lei. Unii dintre acesti membri au primit si 7700 de lei intr-o luna. Aceste cifre mi-au fost comunicate chiar de catre conducerea societatii ca urmare a unei interpelari depuse. Mi se pare absolut aberant ca d-l primar Genoiu sa le mai faca inca un cadou otravit cetatenilor in acest an, asa cum este aceasta taxa pe apa pluviala, in timp ce, pe de alta parte, sa imparta aceste sinecuri politice unor apropiati ai PSD-ului. Nu este normal sa pui biruri pe zeci de mii de craioveni doar ca sa aibe ce baga in buzunar, la sfarsit de luna, cei noua membri ai Consiliului de Administratie al CAO“, a declarat Doru Caplea.

Modelul societatilor facute de Firea este implementat si in Craiova dar la alte cote .. Politia Municipiului Craiova este defapt Politia Locala care primeste la fiecare rectificare bani pentru a platii salarii de peste 4000 de lei . Acestia au devenit un “Big Brother” al Primariei PSD si ordinele sunt date direct de catre PSD prin diferiti oameni ai partidului ..

Ce au in comun aceste administratii ?? Raspundeti voi ..

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.