Ce n-a mers cu Coreea de Nord, se poate cu China! Statele Unite SUSPENDA majorarea tarifelor importurilor din China

0
58

Ce n-a mers cu Coreea de Nord, se poate cu China! Statele Unite SUSPENDA majorarea tarifelor importurilor din China 1Biroul Reprezentantului pentru Comert al Statelor Unite a anuntat ca va incepe demersurile pentru suspendarea oficiala a majorarii tarifelor comerciale impuse importurilor din China, in urma deciziei presedintelui Donald Trump de amanare a termenului de 1 martie pentru incheierea unui acord comercial intre SUA si China, pe fondul progreselor inregistrate de negocieri.

Comunicatul a fost publicat dupa audierea Reprezentantului pentru Comert al SUA, Robert Lighthizer, intr-o comisie a Camerei Reprezentantilor, in care a spus ca biroul pe care il conduce urmeaza procedurile legale pentru amanare. „In conformitate cu instructiunile presedintelui, Biroul Reprezentantului pentru Comert al SUA va publica in aceasta saptamana o notificare in Registrul Federal pentru suspendarea majorarii planificate a tarifelor, pana la o instiintare ulterioara”, potrivit comunicatului.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Donald Trump, matematic CASTIGATOR ! Surpiza Uriasa in SUA !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lighthizer a afirmat in timpul audierii ca Statele Unite trebuie sa mentina amenintarea impunerii de tarife pentru bunurile chinezesti chiar daca Washingtonul si Beijingul vor incheia un acord comercial pentru incheierea razboiului comercial. Acesta a avertizat ca mai sunt multe de facut inainte de semnarea unui acord comercial cu China, inclusiv stabilirea modului de aplicare.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.