Ce valoare au contractele presei din Craiova cu Clariant si cat a costat dezinformarea aparuta in Indiscret …

0
141

Firma Clariant a dus o campanie masiva alaturi de presa din Craiova . De cate ori am scris impotriva lor a aparut imediat replica celor de la Clariant . Ce valoare au contractele cu presa din Craiova ?

“Au mirosit potenţialul unui scandal
Şi, vreme de câteva luni, totul părea că va merge conform planului. Doar că, undeva prin primăvara acestui an, mai multe organizaţii ce se identifică a fi „de mediu“ au simţit că investiţia de la Podari are potenţialul de a se transforma într-un scandal de toată frumuseţea, iar spaimele cetăţenilor din localitate pot fi transformate în voturi, pe modelul Roşia Montana. Astfel că, în ultimele luni, prin comuna de lângă Craiova au început să circule fel şi fel de zvonuri despre „pericolul“ care-i paşte odată cu începerea producţiei la fabrica de etanol.” se specifica in ziarul Indiscret ..

Citeste si :  Drept la replica al companiei Clariant referitor la manifestarile de strada derulate azi in Podari impotriva constructiei fabricii de bioetanol

Campanie murdara ? Nu ! Murdari sunt cei de la Clariant care au reusit sa castige cu ajutorul banilor aproape tot ce inseamna presa din Craiova ..

Clariant si GETEC au obligatia inscrierii in Registrul European al Poluantilor Emisi si Transferati

“Referitor la incadrarea activitatii in REGULAMENTUL (CE) nr. 166/2006 privind infiintarea Registrului European al Poluantilor Emisi si Transferati si modificarea Directivelor Consiliului 91/689/CEE si 96/61/CE (pct. 5 din adresa), facem urmatoarele clarificari:
– Atat operatorul CLARIANT, cat si operatorul GETEC au obligatia inscrierii, in faza de functionare, in Registrul European al Poluantilor Emisi si Transferati (E-PRTR), conform prevederilor legale in vigoare. In acordul de mediu emis pentru proiectul Clariant este mentionat faptul ca operatorul are obligatia respectarii prevederilor Regulamentului (CE) nr. 166/2006 privind infiintarea Registrului European al Poluantilor Emisi si Transferati si modificarea Directivelor Consiliului 91/689/CEE si 96/61/CE (vezi pagina 62 din acord);
– In situatia depasirii valorii prag pentru emisiile aferente oricarui poluant prevazut in Anexa II din acest regulament, orice operator are obligatia raportarii in Registrul European al Poluantilor Emisi si Transferati (E-PRTR). ”

 

La final reluam aceeasi intrebare : Ce valoare au contractele presei din Craiova cu Clariant si cat a costat dezinformarea aparuta in Indiscret …

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.