Cea mai mare realizare a Administratiei PSD : O noua fantana cu apa de Isvarna, la Craiova!

0
297

Municipiul Craiova are, incepand de luni, o a doua fantana cu apa de Isvarna, cismeaua situandu-se pe strada Bariera Valcii din Craiova, sensul de iesire din oras spre Simnic.

Aceasta fantana a fost inaugurata luni, autoritatile amintind si de vechile cismele ale urbei care sunt in proces de reabilitare.

„Municipiul Craiova are o traditie in privinta acestor cismele si noi le acordam o atentie deosebita. Am si inceput, de fapt, reabilitarea vechilor cismele ale orasului. Fantana Purcarului a fost reabilitata, urmeaza Fantana Popova, unde a inceput proiectarea. Noua cismea este una moderna, este binevenita si, de ce nu, este un semnal al unei investitii uriase care va face ca aceasta apa sa se regaseasca in casele fiecaruia dintre noi“, a precizat Genoiu.

Administratia PSD din Craiova se lauda cu inaugurarea unei fantani in schimb ce Cluj-Napoca este orasul cu cele mai multe autobuze electrice din Romania si in primele 10 orase din Uniunea Europeana

Citeste si :  Fotbal feminin: Luceafarul Filiasi a promovat in Liga 1

In acest moment, transportul public din Cluj are in dotare 41 de autobuze electrice, dintre care 11 achizitionate prin fonduri elvetiene si 30 prin fonduri europene.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.