Cel mai spectaculos concert al anului la Craiova este sustinut de Delia

0
129

Cel mai spectaculos concert al anului la Craiova este sustinut de Delia 1Lumea fascinantă a Deliei din „Psihedelia” ajunge pe scena Sălii Polivalente din Craiova în cel mai original spectacol live. După succesul extraordinar pe care l-a înregistrat la Sala Palatului din București, cu cel mai spectaculos concert al anului, Delia va duce magia din „Psihedelia” la Craiova.

Sâmbătă, 9 decembrie, este ziua când scena Sălii Polivalente din Craiova se va transforma într-un univers unic, ce îi va copleși pe spectatori prin grandoare, culoare, personaje inedite și mai ales ipostaze ale artistei în care fanii ei de aici nu au mai văzut-o până acum.

Citeste si :  Concert simfonic în cadrul Festivalului Internaţional "Elena Teodorini", organizat de Opera Romana Craiova

Fiecare ținută a Deliei spune o poveste, fiecare melodie are o tematică a sa și niciun moment nu va semăna cu celălalt, în cel mai original concept artistic live din România.

„Psihedelia este un vis devenit realitate, o realitate atipică în care nu există decât sunet, culoare, mișcare, lumină – toate îmbinate în cea mai neașteptată formă. Sunt convinsă că toți cei care vor fi alături de mine la Craiova și care vor pătrunde în acest univers, vor trăi o experiență unică și vor experimenta o altă percepție a realității”, dezvăluie artista, care, după cum și-a obișnuit deja fanii, a început pregătirile pentru acest show special.

Citeste si :  Gasca Zurli aduce Puterea Cornetelor la Craiova

Biletele s-au pus deja în vânzare la:

• Sala Polivalentă Craiova • Agenția Teatrului Național ”Marin Sorescu” din Craiova • Electro Putere Mall Craiova • www.eventim.ro.

Prețurile biletelor variează între 39 și 249 de lei, astfel:

VIP 1: 249 lei;

VIP 2: 149 lei;

Categoria I: 89,00 lei;

Categoria II: 69,00 lei;

Categoria III: 39,00 lei;

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.