Celebrul bariton Lucio Gallo vine la Craiova!

0
187

Lucio Gallo face parte din distribuția spectacolului de operă „Il Tabarro”, cea mai recentă premieră a Operei Române Craiova.

Iubitorii muzicii sunt invitați în această săptămână la spectacolul de operă „Il Tabarro” („Mantaua”), încântătoarea compoziție a lui Giacomo Puccini pusă în scenă de regizorul italian Chris Catena. 

Spectacolul Operei Române Craiova va avea loc duminică, 12 decembrie 2021, de la ora 18.00, pe scena Cercului Militar.

Celebrul bariton Lucio Gallo vine la Craiova! 1

Lucio Gallo, cap de afiș

Citeste si :  Nicolae Giugea : Avem nevoie de CRAIOVA VERDE!

Reprezentația se bucură de participarea extraordinară a baritonului italian Lucio Gallo, care va interpreta rolul Michele în tulburătoarea poveste de dragoste petrecută pe canalele Senei. 

Lucio Gallo este aplaudat în mod constant de melomani la Royal Opera din Londra, Wiener Staatsoper, Metropolitan Opera din New York, Teatro alla Scala și multe alte teatre lirice prestigioase, fiind unul dintre baritonii importanți ai scenei internaționale de operă, apreciat pentru vocea sa extraordinară, dar și pentru carisma care definește interpretările sale. 

Din distribuția spectacolului condus muzical de dirijorul Dumitru Cârciumaru fac parte și artiștii Renata Vari, David Baños (Spania), Francesco Napoleoni (Italia), Dragoș Drăniceanu, Antonela Barnat (București), Petrișor Efrem, Corina Vlada, alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova.

 

Citeste si :  Se mareste tariful de colectare a gunoiului

Biletele pot fi achiziționate online:

http://bilete.operacraiova.ro/ro/show/63/detail


sau la agenția de bilete a Operei Române Craiova

http://www.operacraiova.ro/ro/contact/agentia-de-bilete/
Str. Mihai Viteazul nr. 7, 0351.442.471, [email protected]

Conform măsurilor dispuse de autorități, participarea este permisă doar pentru persoanele care prezintă certificatul verde. Spectatorii sunt rugați să poarte masca de protecție și să rămână pe locurile indicate de organizatori pe toată durata evenimentului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.