Centenarul Marii Uniri, marcat de Google Romania printr-un Doodle special

0
515

Centenarul Marii Uniri, marcat de Google Romania printr-un Doodle special 1Google Romania a postat sambata un Doodle special dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

Pe imaginea de start sta scris numele motorului de cautare, iar in medalion flutura drapelul Romaniei, deasupra fiind scris numarul 100, in timp ce pe fundal se vad muntii Carpati.

Google isi modifica logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

In ultimii ani, Google a marcat Ziua Nationala a Romaniei prin logo-uri speciale, dar si anumiti romani celebri sau traditii precum Constantin Brancusi, George Enescu, I.L. Caragiale, Elisa Leonida Zamfirescu (prima femei inginer din lume), Martisorul.

La 1 decembrie 2018 se implinesc 100 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Ziua de 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.