Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Centrul Comercial Auchan Craiova declara oficial Sambata ziua bucuriei!

Centrul Comercial Auchan Craiova declara oficial Sambata ziua bucuriei!

Share ..

În perioada 16 septembrie – 16 decembrie Centrul Comercial Auchan Craiova declară oficial sâmbăta ziua bucuriei împreună. Centrele comerciale sunt generatorul de bucurie al comunităţilor pe care le deservesc, oferind experienţe memorabile alături de cei dragi. Centrele comerciale sunt locul de întâlnire cu cei dragi şi o ocazie foarte bună de a împărtăşi bucuriile, pasiunile și plăcerile. Acestea dau valoare timpului petrecut împreună!

Centrul comercial Auchan Craiova are drept scop animarea comunităţilor în care activează și menirea de a fi centre comerciale sociabile. Centrele sunt parte integrantă din viaţa oamenilor, sunt inima comunităţilor din care fac parte. Centrele sunt locul unde oamenii se pot exprima, locul care îi ajută să se exprime și să creeze legături cu cei din jurul lor.

Sâmbăta bucuriei împreună este o campanie care susţine acest demers de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi. Clienţii au ocazia să intre în comunitatea #bucurieiîmpreună, săptămână de săptămână, alegând să petreacă împreună cu cei dragi timp de calitate. Spaţiul fizic din centrul comercial sociabil se transformă într-un spaţiu al distracţiei şi al conectării cu ceilalţi din comunitate.

În zilele de  7, 14, 21 și 28 octombrie între orele 11:00 – 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze împreună, să înveţe împreună să joace teatru, să dezlege împreună mistere și enigme distractive, să danseze sau chiar să se întreacă în campionatul de joacă al familiilor. Vizitatorii vor avea parte și de momente muzicale inedite.
Între orele 15:00 – 19:00 echipa Happy Team* îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Centrele comerciale pun la dispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie, cu un decor special, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Peste 2.200 de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de 100 ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și de fericire oferite de Happy Team.

Nu există comoară mai preţioasă decât timpul petrecut împreună cu cei dragi!

Stim ca sunteti o publicatie de interes pentru zona Maramuresului, astfel impreuna cu sustinerea dumneavoastra putem aduce aceasta stire la mii de craioveni, astfel incat acestia sa se bucure de toate surprizele pregatite de Auchan.

Sâmbătă, 30 septembrie
?11:00 -13:00 Vino să descoperi Bucuria Magiei și învață despre taine și trucuri fermecate la spectacolul “Ghicitori, rime și enigme”.
?15:00 -19:00 Happy Team te surprinde la cumpărături cu  premii creative.

Sâmbătă, 7 octombrie
?11:00 -13:00 Descoperim împreună Bucuria Dansului pentru cei mari și cei mici, învățând mișcări de hip-hop, bachata și salsa.
?15:00 -19:00 Happy Team te surprinde la cumpărături cu premii creative.

Sâmbătă, 14 octombrie
?11:00 -13:00 Vino să descoperi Bucuria Magiei și învață despre taine și trucuri fermecate la spectacolul “Ghicitori, rime și enigme”.
?15:00 -19:00 Happy Team te surprinde la cumpărături cu premii creative.

Sâmbătă, 21 octombrie
?11:00 -13:00 Bucuria Jocurilor împreună este mai mare alături de cei dragi! Te așteptăm cu mic, cu mare să ne jucăm împreună jocuri creative în familie: “Alunelul”, “Leapșa”, “Rațele și vânătorii”.
?15:00-19:00 Happy Team te provoacă să intri în jocul fascinant al Mimului Haios.

Sâmbătă, 28 octombrie
?11:00 -13:00 Sâmbăta aceasta este despre Bucuria Familiilor. Te invităm alături de cei dragi la activitatea de Halloween, unde un vrăjitor și o vrăjitoare te vor învăța să sculptezi dovlecei fermecați.
?15:00 -19:00 Happy Team te surprinde la cumpărături cu premii creative.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Spectacolele si atelierele dau startul Stagiunii 2017 / 2018 la Teatrul Colibri!

In weekend, Zorro & Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor de luni, 2 octombrie, încep atelierele Fabricii de povești electroColibri  Sâmbătă, 30...

Închide