Centrul de radiologie și imagistică al Spitalului Filantropia din Craiova a fost inaugurat

0
879

Au fost finalizate lucrările de modernizare de la Centrul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului „Filantropia”.
Este vorba despre sediul unității spitalicești, situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu, care a fost extins și modernizat, pentru a găzdui unul dintre cele mai moderne centre de imagistică medicală.
De asemenea, noul centru beneficiază de tehnică medicală de ultimă generație, oferind o calitate sporită a serviciilor pentru pacienți.

„A fost inaugurat centrul de imagistica de la Spitalul Filantropia si ne bucuram ca de fiecare data reusim sa asiguram cele mai bune conditii pentru pacientii nostri pentru a-i diagnostica, pentru a-i trata. Aparatura, practic, costa mai mult decat costa toata cladirea, dar asta nu face decat sa arate grija pe care o avem pentru pacientul nostru. Si in toate spitalele s-au facut investitii de maniera incat orice cetatean al Craiovei se trateaza in spitalele noastre sa se simta ca la un hotel de patru sau de cinci stele.”, a declarat primarul orasului, Lia Olguta Vasilescu.

„Suntem fericiti sa receptionam un obiectiv de investitii asa de important pentru noi. Este vorba de centru de imagistica si radiologie medicala, asa cum spunea si dna. primar, este o investi investitie care se ridica per total a peste 4 milioane de euro. Aici vorbim de atat de constructie, cat si de echipamente care sunt extrem de importante.
Tin sa precizez ca toata tehnica folosita aici este de ultima generatie, asta oferind o siguranta si o calitate a serviciilor sporita pentru pacientii nostri. Punem la dispozitie computer tomograf, mamografie, o sutodestometrie, radiologie clasica, mamografie cu tomosinteza, fiind printre putinele centre care detin un astfel de aparat performant.”, a declarat Radu Liviu, managerul Spitalului Clinic Municipal Filantropia.

„Nu e foarte important ceea ce s-a facut si ce ceea ce s-a finalizat in momentul asta, pentru ca practic reprezinta o chintesenta tehnicilor de imagistica care ne ajuta sa punem un diagnostic precoce si corect si e foarte important sa scurtam zilele de spitalizare, sa scurtam ambiguitatile de diagnostic si erorile de diagnostic. Avand o aparatura de asemenea calitate si asta aduce, bineinteles, performanta. Lucrurile ar trebui sa fie mai clare, mai standardizate, iar pacientul sa se bucure de mai mult confort.” a declarat Lorena Dijmarescu, director medical la Spitalul Clinic Municipal Filantropia.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.