CFR a fost condamnata pentru vatamare corporala

0
333

CFR a fost condamnata pentru vatamare corporala 1CFR a fost condamnata pentru vatamare corporala din culpa si va trebui sa achite o amenda consistenta, dar si despagubiri unei femei care a fost accidentata in gara Subcetate din judetul Hunedoara. Femeia trebuie sa primeasca peste 116.000 de euro despagubiri materiale, dar si despagubiri morale de 300.000 euro.

Totodata, CFR trebuie sa achite peste 10.000 de lei cheltuieli medicale si judiciare. Accidentul a avut loc in anul 2014. Din cauza lipsei indicatoarelor de orientare, calatorii nu au vazut platforma pe care trebuiau sa astepte trenul si s-au oprit intre doua linii de cale ferata. Victima, impreuna cu alte sase persoane, a fost surprinsa de trecerea simultana a trenului de calatori pe care il astepta pe o linie si a unuia de marfa pe cealalta. Din cauza curentilor de aer, s-a dezechilibrat si a cazut cu bratul peste firul unei linii, iar trenul i l-a retezat. Corespondentul Radio Romania Actualitati, Ilie Pintea, transmite ca statia Subcetate nu detinea nici autorizatie de functionare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Fotbal: Ce Fe Ri-cire in Gruia ! CFR Cluj se califica in Primavara Europeana .. Record pentru Romania , 12 puncte in Grupele Europene ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.