Chestiunea Zilei 12.06.2019 : Trece motiunea de cenzura sau nu ?

0
171

Chestiunea Zilei 12.06.2019 : Trece motiunea de cenzura sau nu ? 1Azi va propunem inca un subiect important : motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila .

PNL, PMP, USR si UDMR au semnat si depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. 173 de parlamentari au semnat pentru caderea guvernului PSD-ALDE.

Motiunea de cenzura va fi votata marti, in plenul reunit al Parlamentului.

Va prezentam mai jos o parte din textul motiunii de cenzura :

“Duminica, 26 mai 2019, romanii au votat intr-un mod covarsitor cea mai legitima motiune de cenzura impotriva celei mai toxice guvernari din ultimii 30 de ani! In 26 mai, romanii au spus un DA categoric pentru o Romanie normala si un NU categoric discursului si actiunilor anti-europene si anti-justitie ale PSD! Sanctiunea impotriva PSD si impotriva Guvernului vine direct de la cetateni, care au spus raspicat ca nu mai vor un guvern incapabil sa duca tara spre bine si care are o singura prioritate fatisa – atacurile permanente la adresa justitiei.

Citeste si :  Cum ar putea arata Guvernul Tudose ..

In doi ani si jumatate, PSD si ALDE au dezbinat o tara intreaga, au distrus rolul institutiilor fundamentale, au mutilat legi importante, au compromis sansa de a moderniza tara si au atentat constant la bazele democratiei romanesti si ale statului de drept! In 26 mai 2019, PSD a reusit sa ne uneasca pe toti, pe cei de acasa si din strainatate, ca sa ne salvam tara din mainile PSD si am reusit!”

Continuarea este disponibila in urmatorul articol : A fost depusa motiunea de cenzura

PNL, PMP, USR, si UDMR au semnat si depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila! Trece motiunea de cenzura ?

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.