Cico’s Orchestra și Oltenia Big Band într-un concert de excepție în cadrul Zilelor Craiovei!

0
212

Cu ocazia celebrării Zilelor Craiovei, suntem încântați să anunțăm un concert de jazz spectaculos, care va avea loc în Piața Mihai Viteazul pe data de 2 iunie, începând cu ora 21:45. Evenimentul special va reuni două formații de elită, Cico’s Orchestra și Oltenia Big Band, sub conducerea carismaticului maestru Horia Nicolaescu, și va aduce pe scenă doi soliști excepționali, Sarah Haun și Tillman Vellguth, tineri absolvenți ai Academiei Naționale Bavareze de Jazz.

Concertul promite o seară plină de energie, ritm și improvizație, oferind publicului un regal de muzică jazz clasică. Cico’s Orchestra și Oltenia Big Band, ambele recunoscute pentru talentul și profesionalismul lor, vor crea o atmosferă vibrantă și captivantă. Sub bagheta maestrului Horia Nicolaescu, acești muzicieni de excepție vor da viață unor piese standard de jazz clasic, care au redefinit genul muzical și au rămas nelipsite din repertoriul pasionaților de jazz.

Evenimentul va avea loc în Piața Mihai Viteazul, locul emblematic al orașului Craiova, care va fi transformat într-o scenă deschisă pentru această seară de jazz. Publicul va avea oportunitatea de a se bucura de muzică în aer liber și de a fi parte a unei atmosfere festive și pline de energie.

Invităm toți iubitorii de jazz și cei pasionați de muzică să participe la acest concert remarcabil și să se bucure de o seară de neuitat în compania unor muzicieni de excepție. Vă așteptăm cu drag la acest eveniment deosebit în cadrul Zilelor Craiovei!

Accesul la concert este liber.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.