Cimitirele craiovene au nevoie de paza

1
896
Cimitirele craiovene au nevoie de paza 1
Cimitirele craiovene au nevoie de paza

Din pacate este o realitate care de cativa ani nimeni nu a facut nimic in acest sens . Foarte multi oameni au semnalat ca  florile si coroanele din cimitire dispar imediat dupa ceremoniile funerare . Daca credeti ca sunt doar aruncate de personalul din cimitir va inselati ! De cele mai multe ori, florile si coroanele ajung din nou la vanzare.

Acest fenomen a fost adus în atentia Executivului si a Consiliului Local Municipal Craiova de  catre Doamna Adriana Ungureanu , Consilier Local din partea PNL care a avut o interpelare in sedinta Consiliului Local din 29.06 : “Pe langa multe interpelari pe care le-aş avea, aş vrea sa va rog la cimitirul Ungureni să se introducă pază. Toată ziua am reclamaţii, vin la mine, cum mă văd în cimitir toată lumea sare pe mine că se fură florile. Este un mare scandal pe această furăciune de flori. Flori în ghivece, nu mai spunem de celelalte coroane. Aş vrea să vă rog frumos să luaţi o măsură cu această problemă. Vă mulţumesc.”

Domnul Primar , Mihail Genoiu a dat asigurari ca va lua masuri : “D-na Filip, vă rog foarte mult. D-na Ungureanu a sesizat acea problemă pe care o ştim şi chiar v-aş ruga să facem o analiză a disciplinei şi a pazei în cimitire. Se pare că persistă acea problemă cu furtul florilor, al coroanelor. Cred că trebuie să-mi propuneţi cât de urgent o soluţie, alta decât a da cu motorină sau cu detergent pe flori. “

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.