Cine face opozitie in Craiova ? Strada sau partidele politice ?

0
495
Cine face opozitie in Craiova ? Strada sau partidele politice ? 1
Cine face opozitie in Craiova ? Strada sau partidele politice ?

Avem aceasta intrebare pentru cei care inca citesc acest ziar online care incearca sa spuna adevarul : Cine face opozitie in Craiova ? Hai sa spunem pe rand … pentru ca avem de discutat destul de multe ..

Strada face opozitie ? Da !

Nici un partid politic nu a putut aduce in strada 20.000 de persoane de la Revolutie pana acum deci putem spune ca in Craiova care pana acum a fost considerat oras rosu aceasti oameni chiar au facut opozitie .

Strada este cea care in Romania a schimbat si are puterea sa schimbe multe in lupta cu cei corupti iar in Bucuresti 200.000 de persoane au facut istorie !

Avem multe argumente prin care putem spune ca strada de aceasta data a tinut loc partidelor politice ..

Deci sa revenim la partidele politice care trebuiau sa faca opozitie si din pacate nu fac …

In PNL spre exemplu putem numara oamenii pe degete care au venit in strada dar si asta …. relativ pentru ca nu au fost prezenti mereu ceea ce nu este chiar atat de bine pentru ca sa nu uitam in Craiova urmeaza alegerile pentru PRIMARIE .

Cati oameni trebuiau sa fie in strada din randul celor de la PNL ? Multi  !

In primul rand consilierii locali si cei judeteni trebuiau sa fie chiar daca nu in primul rand pentru a „politiza” protestul dar sa fie acolo pentru ca in perioada urmatoare cer votul pentru Primaria Craiova intrebarea noastra este cine ?

Au fost cativa din consilierii locali dar putini … restu ?

Restu probabil nu vor sa fie vazuti in strada pentru ca nu da bine la protocolul pe care multi inca traiesc in USL !

Nu are rost sa spunem noi cine si cum doar ca multi membrii de seama din PNL au membrii ai familiei care lucreaza la stat .. deci VIVA USL !

Ce a insemnat PNL la Alegerile Parlamentare ? Nu va spunem noi acum probabil discutam si acest aspect in viitorul apropiat dar la aceste proteste putem spune ca nici un sfert din cei care trebuiau sa fie in strada au venit …

Pacat pentru PNL deoarece au oameni extraordinari care muncesc enorm de mult iar la acest capitol trebuie mentionat doamna Adriana Ungureanu care a venit cu intreaga familie la aceste proteste si nu doar o zi … a fost prezenta mereu alaturi de cei din Piata iar la cei care au fost de cateva ori sa spunem pe domnul Ionut Stroe , Marian Vasile , Isidor Raducea (care a fost de multe ori prezent) , Marian Irinei  si probabil inca cativa dar pana la … 21 este diferenta mare !

Cati consilieri locali , consilieri judeteni , deputati si senatori au cei din PNL ? Va raspundem tot noi 21 !

Deci intrebarea pentru PNL este urmatoarea : Cand renunta la USL ? In acest an ?

Daca nici PNL nu a reusit sa fie alaturi de cei din strada ce putem spune de partidele mici care nu au puterea celor din PNL ?

PMP a venit in strada si aici putem spune ca domnul Dan Paloiu a fost de la inceput alaturi de cei de la protest alaturi de Mihai Stancu si inca cativa membrii …

Acum nu ne ramane decat sa speram ca strada va salva in continuare acest oras doar ca oamenii care au venit mereu … unii din ei au obosit ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.