Cine l-a “ajutat” pe managerul Zamfir sa organizeze acele grandioase spectacole de la Sala Polivalenta despre care s-a auzit chiar si in Canada?

0
229

Cine l-a “ajutat” pe managerul Zamfir sa organizeze acele grandioase spectacole de la Sala Polivalenta despre care s-a auzit chiar si in Canada? 1Chiar daca nu ne putem opune coruptiei, inradacinate salbatic si in institutiile publice de cultura din orasul nostru, exista lucruri pe care trebuie sa le lamurim, din respect pentru cetatenii sai.
Sa incepem cu atat de controversatele spectacole de la Sala Polivalenta, organizate de filarmonica Oltenia Craiova in doi ani consecutivi.

• aprilie 2019
“Avand in vedere ca nu mai avem decat foarte putine locuri la vanzare puse undeva in spate unde nu cred ca se vede foarte, foarte bine, suntem extrem de multumiti de vanzare, de modul cum s-au vandut peste 800 de bilete” declara managerul Gabriel Zamfir in conferinta de presa de dinaintea concertului Placido Domingo Jr. & Friends.
Dupa concert, la cererea presei, a anuntat ca s-au vanzat doar 404 bilete si au fost distribuite 1200 de invitatii.
• mai 2018
La concertul “Maria Tanase Symphonic”, intr-un articol din 2 mai 2018 din Jurnalul Olteniei, filarmonica Oltenia Craiova ne anunta ca “Biletele pentru spectacolul Maria Tanase Symphonic au inceput sa se epuizeze”.
“…in preziua concertului se vandusera doar 1178 de bilete, potrivit chiar declaratiilor managerului filarmonicii Oltenia Gabriel Zamfir” (Cuvantul Libertatii, 7 mai 2018, Magda Bratu).
Sunt minciunile halucinante ale unui individ care nu doar se pretinde, ci chiar este managerul unei institutii prestigioase de cultura. Chiar si pentru atat si ar fi trebuit demis.
Dupa concert, la cererea presei, s-a anuntat ca s-au vandut 229 de bilete si s-au dat 2227 de invitatii.
Lasand la o parte intrebarea legitima, dupa ce criterii s-au dat atat de multe invitatii (practic, majoritatea locurilor disponibile) la cele doua spectacole, o a doua mare intrebare nu ne da pace: cine l-a “ajutat” pe managerul Zamfir in organizarea, promovarea si vanzarea celor doua mari evenimente?
Studiind organigrama filarmonicii Craiova (am putea spune mult controversata organigrama), gasim Serviciul Organizare si promovare Evenimente culturale. Perfect. Acest serviciu i-a fost cu siguranta alaturi managerului in cele doua mari si ambitioase spectacole de la Sala Polivalenta.
Sefa acestui serviciu, Cosmina Titea, “scumpa” la vedere sau doar “discreta”, nu a aparut niciodata public pentru a-si asuma “glorioasele” succese ale celor doua evenimente, desfasurate sub directa ei supraveghere (conform fisei postului). Alaturi de seful ei, desigur.
Cine este Cosmina Titea?
Cosmina Titea, venita din concediu medical pentru cresterea copilului, in functia de sef serviciu (dupa ce a sustinut un examen despre care managerul ar putea sa ne spuna mai multe), este nora domnului Ionel Titea, inspector la Curtea de Conturi. Se zvoneste ca acesta ar avea ceva implicare in “anihilarea” raportului Curtii de Conturi, in urma controlului din vara 2017 la filarmonica.
Si ca sa nu fie atat de banal, doamna sefa Titea este si fina Mihaelei Albu (sef Serviciu Juridic, Resurse Umane, Achizitii Publice la filarmonica, numita fara concurs in aceasta functie de Gabriel Zamfir).
La randul ei, Mihaela Albu este nora domnului Albu, inspector la Curtea de Conturi si sotia lui Ionut Albu, executor judecatoresc (Albu & Musat, asociati; asociatul Marian Musat, cumnat cu Cosmina Titea).
Curat Caragiale, mon cher! Si toate graviteaza in jurul Curtii de Conturi care verifica tot.
Am fi interesati sa aflam ce o recomanda pe Cosmina Titea in functia de sef serviciu organizare si promovare evenimente culturale din punctul de vedere al managerului filarmonicii (pregatire profesionala, CV).
O alta informatie care ar trebui verificata si care se vehiculeaza este ca domnul primar Genoiu ar avea o firma in faliment in executare tocmai la… Albu & Musat.
Fineturi de institutie de cultura, cum ar spune domnul primar… Nu asa simplu ca la o cofetarie.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Concert extraordinar dedicat Zilei Nationale a Romaniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.