Cine minte ? CNAIR sau Razvan Cuc ? Drumul expres Craiova – Pitesti e inca in stadiul de proiect ..

0
735

Cine minte ? CNAIR sau Razvan Cuc ? Drumul expres Craiova – Pitesti e inca in stadiul de proiect .. 1Ministrul transporturilor, Razvan Cuc, anunta ca peste doua saptamani vor incepe lucrarile la mult asteptata autostrada Craiova – Pitesti, promisa de ani de zile de cei aflati la guvernare si transformata, intre timp, in drum expres.

Razvan Cuc a dat asigurari ca lucrarile la primele doua tronsoane vor fi gata chiar mai devreme decat termenul prevazut initial in contractul cu constructorul, adica 3 ani.

Razvan Cuc, ministrul transporturilor: „La Bals, am venit putin mai tarziu, n-am prins traficul. Dar o sa vedeti in doua saptamani ca vom deschide santierele pentru tronsonul 2 din autostrada Pitesti – Craiova, unde avem un constructor roman, pe care sper sa nu-l mai huleasca multi politicieni, asa cum am vazut ca fac in ultima perioada, un constructor care va confirma si care va termina si lucrarile inainte de termen”.

Citeste si :  Maimuta Benji din Parcul Nicolae Romanescu a murit

Adevarul este defapt altul ! Pe site-ul Cnadnr situatia este alta iar faptul ca acesta nu este actualizat este chiar o problema ..

STADIUL PROIECTELOR IN DERULARE ne arata altceva si anume :

Pentru evitarea sondelor, din zona Ghercesti, este necesar modificarea traseului fata de SF si reconfigurarea acestuia pe aproximativ 40% din tronsonul
1.Lipsa Servicii de Consultanta si Verificatori de proiect.
In curs de desfasurare procedura pentru Contractul de Supervizare in care sunt introduse si serviciile verificatorilor de proiect.
Lipsa exproprierilor. In data de 25.02.2019 a fost promovat un proiect de Hotarare a Guvernului de expropriere, aflandu-se la aceasta data pe circuitul de avizare interministerial.

Citeste si :  Nici Craiovita nu scapa ! Aproape 2.000 de apartamente fara apa calda si caldura

Acordul de Mediu a fost obtinut in anul 2010, pentru intreg proiectul, dar avand in vedere necesitatea reobtinerii/revizuirii avizelor, va fi obligatoriu necesar revizuirea acordului de mediu.
Lipsa Servicii de Consultanta si Verificatori de proiect.
In curs de desfasurare procedura pentru Contractul de Supervizare in care sunt introduse si serviciile verificatorilor de proiect.

Cine minte defapt ? Aflam raspunsul in curand ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.