Cine organizeaza, alaturi de managerul Gabriel Zamfir, concertele si evenimentele culturale de la Filarmonica Oltenia Craiova?

0
942

Cine organizeaza, alaturi de managerul Gabriel Zamfir, concertele si evenimentele culturale de la Filarmonica Oltenia Craiova? 1Conform site-ului filarmonicii “Oltenia” Craiova, Serviciul Imagine si Promovare evenimente culturale are in componenta sa:
Referent: Ramona Badescu
Artist plastic: Daniel Guta
Analist programator: Daniel Ene
Impresar artistic: Ramona Opris
Referenti: Georgeta Dulgheriu, Lavinia Sterfenitu
La “Sef Serviciu Promovare evenimente culturale” nu este trecut niciun nume, desi acest post este ocupat inca din martie 2018, prin concurs, de Cosmina Titea.

Cine organizeaza, alaturi de managerul Gabriel Zamfir, concertele si evenimentele culturale de la Filarmonica Oltenia Craiova? 2 Cine organizeaza, alaturi de managerul Gabriel Zamfir, concertele si evenimentele culturale de la Filarmonica Oltenia Craiova? 3
In articolul sau din Cuvantul Libertatii din 3 mai 2018 “Amnezie temporara sau dezinformare a publicului prin omisiune. Despre “Maria Tanase Simfonic”, din nou…”, ziarista Magda Bratu informeaza publicul ca, inca de atunci, concertele filarmonicii “se vor bucura de intensa mediatizare a Serviciului Organizare Imagine si Promovare evenimente culturale, din cadrul institutiei, condus de curand, de Cosmina Titea”.
Pe site-ul filarmonicii apare si declaratia de avere a lui Titea Ionuta-Cosmina, avand functia de Sef Serviciu OPEC, la filarmonica “Oltenia”, cu nr. de inregistrare 1391, din 03.06.2019.
Deci, Doamne ajuta, filarmonica are o sefa a unui serviciu care se ocupa de imaginea filarmonicii si de promovarea evenimentelor culturale ale acesteia.
Si de ce atunci, numele Cosminei Titea nu apare pe site-ul oficial al filarmonicii, desi este sef serviciu cu drepturi depline pe o perioada nedeterminata? Este singurul nume de sef absent.
Cu totul intamplator sau NU, Cosmina Titea este nora inspectorului de la Curtea de Conturi, Ionel Titea. Venita repede-repejor, din concediu de crestere a copilului, imediat ce, in organigrama de functionare a filarmonicii “Oltenia”, Craiova, a aparut functia de sef serviciu imagine si promovare evenimente culturale. Cu un salariu, banuiesc generos, dar de negasit pe site-ul filarmonicii, desi legea prevede obligativitatea acestui lucru.
Deci, sa concluzionam, Cosmina Titea de la filarmonica este nora lui Ionel Titea de la Curtea de Conturi, iar Curtea de Conturi verifica tot…
Pe site-ul primariei apar la tip procedura si tip incheiere contract: cumparare directa, servicii publicitate radio/TV/cotidiene, doua contracte atribuite MAD-MEDIA-PRESS S.R.L, in valoare de 10.000 ron fiecare in datele de 30.08.2018 si 05.10.2018.

Cine organizeaza, alaturi de managerul Gabriel Zamfir, concertele si evenimentele culturale de la Filarmonica Oltenia Craiova? 4 Cine organizeaza, alaturi de managerul Gabriel Zamfir, concertele si evenimentele culturale de la Filarmonica Oltenia Craiova? 5
Ce evenimente deosebite au avut loc la filarmonica in aceasta perioada astfel incat nu a facut fata serviciul de specialitate deja existent, incat sa justifice cumpararea de servicii suplimentare de publicitate?
Ce nevoie ar avea Filarmonica din Craiova de servicii de publicitate cumparate de la companii private, destul de costisitoare, cand are un serviciu relativ nou infiintat, pe baze bine gandite, serviciu care cuprinde un sef serviciu, trei referenti, un impresar artistic, un analist programator si un artist plastic?
De cate ori pana la venirea lui Gabriel Zamfir ca manager s-au mai achizitionat servicii de publicitate suplimentare?
Cine a semnalat managerului Gabriel Zamfir necesitatea unor astfel de servicii? Daca e de buna credinta, managerul ar trebui sa ne arate acel raport de necesitate.
Sa aiba toate acestea legatura cu faptul ca, Cosmina Titea, prezenta inexistenta pe site-ul filarmonicii la capitolul “Sef Serviciu Imagine si Promovare evenimente culturale” si necunoscuta aproape deloc ca declaratii in presa si imagine la posturile de televiziune si in conferintele de presa, sa fie aceeasi cu nora inspectorului Ionel Titea de la Curtea de Conturi? Intreb.
Ma mai amuza postarea avocatului Marius Tiugan, aflat si dumnealui pe lista de colaboratori ai filarmonicii. Pare ca este mai in tema cu “cele mai mici detalii” ce “au fost indealung analizate de cei ce s-au implicat in conturarea acestui eveniment” (este vorba de concertul Placido Domingo Jr. & Friends, de la Sala Polivalenta), chiar decat sefa serviciului imagine si promovare evenimente culturale.
Incalcite sunt caile culturii de la filarmonica craioveana…

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.