Citizenship Lab Young In Europe Workshop, Editia a II – a

0
513

Asociația April Hub organizează a II – a ediție a workshop-ului Young In Europe, pe data de 15 noiembrie, ora 18:20, la Teatrul Colibri (Sala Studio). 

Ce te motivează să fii un cetățean activ? Cum te implici în viața publică și ce înțelegem prin democrație participativă? Care sunt valorile în care crezi? Sunt câteva subiecte pe care le vom dezbate în cadrul workshop-ului Young in Europe. Nu vor lipsi elementele de educație non-formală, alături de voia bună.

Pentru a participa la workshop este necesară înscrierea pe următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSef0JsOapzkPBtBkRZkcMESb2UrOp3uLr2q_GDBMn-R08IEGg/viewform

 

Agenda evenimentului este următoarea:

18:20 – Welcome

18:40 – Get to know each other

19:10 – Cetățenie activă – implicarea tinerilor în viața publică

19:40 – Sugar Break

20:00 – The Building Game – pe ce valori se întemeiază Uniunea Europeană

– în echipe, vom construi un turn, apoi,  îl vom contura în funcție de valorile europene –

20:40 – Programe de tineret și oportunități

21:00 – Networking 

 

Workshop-ul Young In Europe face parte din proiectul Citizenship Lab, proiect organizat de Asociația April Hub și cofinanțat de Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene, ce are ca obiectiv creșterea gradului de informare despre cetățenia activă, valorile democratice, importanța votului pentru un număr de peste 500 de tineri, cu vârste între 14 -24 de ani, din Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.