Ciuma Rosie face inca o victima ! Mădălina Dobrovolschi a fost dată afară după numai șase luni- Care este motivul deciziei luate de Realitatea Plus

0
69

După numai 6 luni, Mădălina Dobrovolschi a fost dată afară de la Realitatea PLUS! Fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis nu a fost pe placul conducerii, conform propriilor declarații.

”A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulțumesc și colegilor! O mențiune de final, dar foarte importantă- în comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici!

Citeste si :  Realitatea TV, istoria se incheie! Realitatea TV devine Realitatea Plus ..

Vă îmbrățișez pe toți!”, a anunțat Mădălina Dobrovolschi.

La scurt timp au început și schimbările în grila Realitatea PLUS. Imediat după plecare fostei purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, emisiunea ,,Legile Puterii” va fi moderată începând de luni, 5 octombrie, de realizatoarea TV Alexandra Păcuraru, fiica patronului Realitatea PLUS.

Aceasta va fi față în față cu cei mai puternici oameni în stat, cu liderii momentului şi cu cei mai buni analiști.

„Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi și de cineva care să știe să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicați și analizele pertinente ale profesioniștilor.

Citeste si :  Marea revolutie in Politie. Toate discutiile intre politisti si cetateni vor fi inregistrate!

De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veți vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni și analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează.

Fostei realizatoare a emisiunii ,,Legile puterii”, Mădălina Dobrovolschi, îi urăm mult succes şi suntem convinşi că va avea parte de el în continuare datorită profesionalismului de care dă dovadă în fiecare zi”, transmite echipa Realitatea PLUS

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.