CJPC DOLJ : 3 unități Kaufland Grill au fost oprite temporar de la prestarea serviciilor (foto&video)

0
1871

În cadrul acțiunilor CJPC DOLJ, au fost efectuate verificări la toate punctele de lucru ale operatorului economic Kaufland Romania din Craiova, fiind verificate cele 4 magazine Kaufland Grill, controlul fiind extins și în interiorul supermarketurilor.

În urma controalelor, cele 4 puncte de lucru au fost sancționate, rezultând un număr de 13 amenzi, în valoare de 45000 lei. A fost oprită definitiv de la comercializare o cantitate de 149,2 kg de produse , în valoare de 3000 lei.

A fost dispusă măsura de oprire temporară de la prestarea serviciilor pentru 3 unități Kaufland Grill, până la remedierea deficiențelor.

Deficiențe Kaufland Grill:

– nerespectare temperatură zona masă caldă, lipsa graficului schimb ulei, produse depozitate necorespunzător, preparate din carne fără etichetă – elemente identificare și caracterizare, pereți cu vopsea sărită, urme de rugină, depuneri grosiere de grăsime, agregate frigorifice neigienizate corespunzător, cu urme de gheață în exces, chedere rupte, ventilatoarele din interiorul agregatelor cu depuneri de praf și mizerie, produse la care nu era menționată data deschiderii deși producătorul menționează pe etichetă.

Și în interiorul supermarketurilor au fost identificate deficiențe privind : produse cu ambalaje deteriorate, produse depreciate calitativ la raionul legume-fructe, produse lactate expuse fără a respecta Legea 307/2022.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.