Clădirea noului terminal al Aeroportului Craiova a prins contur.

0
341

Lucrările la clădirea principală a noului terminal al Aeroportului Internațional Craiova avansează. Directorul general al Aeroportului Craiova, Sorin Manda, a precizat ca în paralel cu execuția pe verticală, respectiv montarea stâlpilor prefabricați, dar și turnarea plăcii de beton peste parter, constructorul a debutat lucrările de zidărie la subsolul celor trei corpuri de clădire.

„În paralel cu execuția pe verticală, respectiv montarea stâlpilor prefabricați, dar și turnarea plăcii de beton peste parter, constructorul a debutat lucrările de zidărie la subsolul celor trei corpuri de clădire. Sunt executate lucrări de zidărie și compartimentare interioară din BCA, cărămidă sau gips carton, respectând normativele de securitate la incendiu.
De asemenea, în subsolul clădirii sunt executate lucrări de introducere a rețelei electrice.
Pe lângă lucrările la terminal și infrastructura de mișcare, au demarat lucrările la obiective civile de mici dimensiuni, precum două puncte de acces și control, centrala termică, gospodăria de apă și incendiu, zona transfer pasageri, la care au fost săpate fundațiile, a fost îmbunătățit terenul de fundare, urmând a fi turnată egalizarea de beton.“, a anunțat Sorin Manda, pe Facebook.

Clădirea noului terminal al Aeroportului Craiova a prins contur.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.