Clădirea Palatului Administrativ al județului Dolj se va reabilita cu fonduri din PNRR

0
47

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului- Județul Dolj, au fost semnate primele documente tehnice premergătoare etapei de introducere a proiectului de reabilitare a clădirii Palatului Administrativ în PNRR.

Este vorba de contractul de expertiză tehnică, a studiului geotehnic, topografic cu documentație cadastrală, dar și de certificatele energetice pentru obiectivul de investiții “Consolidarea, reabilitarea, modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii Palatului Administrativ al județului Dolj, monument istoric de interes național”.

Clădirea Palatului Administrativ al județului Dolj se va reabilita cu fonduri din PNRR 1
Sunt primii pași importanți pentru introducerea proiectului de reabilitare a Palatului Administrativ, clădire-simbol a județului, în Planul Național de Redresare și Reziliență. Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a semnat documentele împreună cu reprezentanții firmelor care se vor ocupa de studiile tehnice.

Citeste si :  Nicușor Roșca rămâne prefectul județului Dolj. Lista județelor adjudecate de PNL, USR-PLUS și UDMR

“Este o etapă importantă pentru acest obiectiv de investiții, am semnat documentele tehnice premergătoare acestui proiect, pentru a putea obține banii de la PNRR. Clădirea Palatului Administrativ este un monument istoric emblematic pentru Craiova, pentru județul Dolj și sper ca acest prim pas să fie începutul unei modernizări istorice”, a declarat Nicușor Roșca, prefectul județului Dolj.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.