Clariant si-a primit “vecinii” din Podari cu fortele de ordine!

0
327

Ieri a avut loc la Podari intalnirea dintre reprezentantii firmei Clariant si locuitorii din Podari pentru a prezenta stadiul in care se afla lucrarile la fabrica de bioetanol .
Podarenii au fost primiti cu numeroase forte de ordine iar reprezentantii Clariant au explicat ca acesta este un eveniment privat si ca este doar o prezentare. Cat de agresivi sunt locuitorii din Podari este intrebarea noastra ? De ce au imprastiat prin toata localitatea “invitatia” de a participa la un eveniment privat ?

Citeste si :  La Podari se poate orice ! Ora primarului transformata in Ora administratorului public !

Din pacate locuitorii din Podari nu a primit nici de la acestia raspunsurile dorite si de aceasta data reprezentantii Clariant au “ocolit” elegant si nu au dorit sa exprime nici un punct de vedere .
La dezbaterea de la Palatul RSR , reprezentantii GETEC au spus ca nu pot da raspunsuri cu privire la raportul prezentat de locuitorii din Podari si ca firma Clariant trebuie sa raspunda .
Din pacate nimeni nu raspunde la cele mai importante intrebari si chiar am avut surpriza sa vedem cum firma GETEC a inceput lucrarile la fabrica fara sa aiba acordul de mediu .
Este prima intalnire dintre firma Clariant si locuitorii din Podari iar prezenta fortelor de ordine spune totul despre atitudinea lor …
Ramane de vazut ce se intampla cu intrebarile adresate catre firma GETEC si cum vor continua lucrarile la fabrica Clariant si centrala GETEC ..

Citeste si :  Sculpturi in lemn si piatra ocupa joi foaierul Teatrului Colibri

Acordul de mediu al centralei GETEC nu este dat iar lucrarile sunt intr-un stadiu destul de avansat iar zilele urmatoare va aducem si alte informatii ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.