Clariant si GETEC au obligatia inscrierii in Registrul European al Poluantilor Emisi si Transferati

0
132

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI DOLJ recunoaste intr-o adresa care este adevarul despre Clariant si GETEC . AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI DOLJ specifica clar ca atat Clariant cat si Getec au obligatia sa se inscrie in Registrul European al Poluantilor Emisi si Transferati .
Daca pana acum o buna parte din cititori au spus ca sunt pure speculatii , acum venim si cu dovada clara .
AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI DOLJ spune clar ce demersuri trebuie sa faca Clariant si Getec .
Poate acum inteleg si ceilalti demersurile noastre .. Va redam pasajul in care AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI DOLJ recunoaste acest lucru cat si documentul emis de agentie ..

Citeste si :  Mario Ovidiu Oprea ,senator PNL Dolj : Eu nu cred ca va mai avea nici o dezbatere privind construirea fabricii Clariant la Podari

“Referitor la incadrarea activitatii in REGULAMENTUL (CE) nr. 166/2006 privind infiintarea Registrului European al Poluantilor Emisi si Transferati si modificarea Directivelor Consiliului 91/689/CEE si 96/61/CE (pct. 5 din adresa), facem urmatoarele clarificari:
– Atat operatorul CLARIANT, cat si operatorul GETEC au obligatia inscrierii, in faza de functionare, in Registrul European al Poluantilor Emisi si Transferati (E-PRTR), conform prevederilor legale in vigoare. In acordul de mediu emis pentru proiectul Clariant este mentionat faptul ca operatorul are obligatia respectarii prevederilor Regulamentului (CE) nr. 166/2006 privind infiintarea Registrului European al Poluantilor Emisi si Transferati si modificarea Directivelor Consiliului 91/689/CEE si 96/61/CE (vezi pagina 62 din acord);
– In situatia depasirii valorii prag pentru emisiile aferente oricarui poluant prevazut in Anexa II din acest regulament, orice operator are obligatia raportarii in Registrul European al Poluantilor Emisi si Transferati (E-PRTR). ”

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.