Claudiu Balan : Mă bucur că am reuşit să înscriu, dar consider că trebuia să luăm cele trei puncte azi.

0
94

FCU Craiova a remizat ultimul meci înaintea revenirii lui Eugen Trică pe bancă, scor 1-1.
FC U Craiova a fost condusă de preparatorul fizic Dan Vasilică la ultimul meci dinaintea revenirii lui Eugen Trică pe bancă. Pe teren propriu, împotriva lui Sepsi, Stiinta a reuşit doar o remiză, scor 1-1.

Claudiu Bălan a deschis scorul, înainte ca Luckassen să stabilească scorul final două minute mai târziu. În urma meciului, fotbaliştii Stiintei au vorbit despre jocul prestat şi despre revenirea lui Eugen Trică.

”Mă bucur că am reuşit să înscriu, dar consider că trebuia să luăm cele trei puncte azi. Nu neapărat că am avut mai multe situaţii ca ei sau că am fi meritat acest lucru, dar prin prisma că am avut 1-0, trebuia să ne concentrăm mai bine, să ţinem de scor şi să luăm cele trei puncte azi.

Am făcut un pas înapoi fără să pună ei o presiune deosebită, fără să ni se ceară de pe margine, inexlicabil şi a venit acel gol după o greşeală şi, uite, am luat un singur punct în loc de trei.

Ca şi joc cred că este în creştere, dar, din păcate, trebuie să cumulăm mai multe puncte, pentru că se termină turul şi nu avem punctele pe care ni le-am dorit la începerea campionatului.

(n.r. despre revenirea lui Trică) Noi avem contract cu clubul, indiferent cine antrenează, trebuie să ne facem datoria, să facem ce ne spune antrenorul şi să dăm tot ce e mai bun la antrenamente şi la meciuri pentru a câştiga meciuri şi puncte”, a declarat Claudiu Bălan pentru telekomsport.ro

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.