Claudiu Manda a fost trimis în judecată în speța AJPIS Dolj! Instanța a decis că probele sunt solide și cazul trebuie judecat..

0
596

Judecatorul de camera preliminara din cadrul Inaltei Curți de Casație si Justiție a dispus, ieri, inceperea judecații in dosarul deschis pe numele sefului PSD Dolj, Claudiu Manda, si a fostului director al AJPIS Dolj, Marius Simcelescu. Instanța a constat ca probele au fost administrate legal, iar sesizarea DNA are temei.

Numărul dosarului: 1110/1/2021/a1

Numărul vechi al dosarului: –

Data formării dosarului la ÎCCJ: 15.04.2021

Data inițială a dosarului: 15.04.2021

Materia juridică din care face parte obiectul dosarului: Penal

Secție: Secţia Penală

Obiectul dosarului: măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară

Obiectele secundare ale dosarului:

-Stadiul procesual: Fond

Stadiul procesual combinat: –

Părțile din dosar:

  • MANDA IULIAN-CLAUDIU – InculpatData emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 20.04.2021
  • SIMCELESCU MARIUS-NICOLAE – InculpatData emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 20.04.2021
  • AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU PLĂŢI ŞI INSPECŢIE SOCIALĂ DOLJ – Parte civilăData emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 20.04.2021
  • Complet de judecată: C10 CP
  • Numărul documentului de soluționare: 399/2021
  • Data documentului de soluționare: 29.06.2021
  • Tipul documentului de soluționare: Încheiere finală (dezinvestire)
  • Soluție: Încheiere
  • Detalii soluţie: În baza art. 345 alin. (1) din Codul de procedură penală rap. la art. 346 alin. (2) din Codul de procedură penală, respinge, ca neîntemeiate, cererile ?i excep?iile formulate de inculpa?ii Manda Iulian Claudiu si Simcelescu Marius Nicolae. Constată legalitatea sesizării Înaltei Curti de Casatie si Justitie cu rechizitoriul nr. 24/P/2015 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Natională Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, legalitatea administrării probelor si a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecătii. Onorariile apărătorilor desemnaţi din oficiu, până la prezentarea apărătorilor aleşi ai inculpaţilor, în sumă de câte 300 lei, rămân în sarcina statului. Cu drept de contestatie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntată în sedinta din Camera de Consiliu, azi 29 iunie 2021.
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.